Celeb

Intimtetkóval járatják le Sarka Katát

GYLF

Létrehozva: 2013.07.08.

Egymillió forintból készült az a tetoválás, ami Sarka Kata intim testrészén díszeleg – állítja egy honlap. A hír nem igaz. A kétgyermekes anyuka kiakadt, de tehetetlen.

Mesés összeget fizetett azért a pillangóért, amely az intim testrészén díszeleg Sarka Katának – ezt állítja egy internetes híroldal.

„A sztáranyuka Németországban tetováltatott, egy méregdrága szalonban. Egymillió forintba került a különleges pillangótetoválás egy intim helyre. Nagyon örül és büszke rá, mindig ilyenre vágyott, de nem volt sem bátorsága, sem pénze hozzá. A tetoválás nagyon különleges, mert a világ egyik legjobb tetoválóművésze készítette” – olvasható a hírben, amelyhez természetesen egy pillangót ábrázoló tetoválás képét is mellékelték.

A cikk szerzője nevét is vállal-va jegyezte az írást, igaz, sem őt, sem a céget nem lehet sehol elérni.

A Bors azt is kiderítette, hogy a honlap egy külföldi szerveren fut, arról nincs információ, hogy kinek a tulajdona.

– Felháborító, hogy ebben az országban lassan bármit meg lehet tenni és nincs semmi következménye – mondta megkeresésünkre Sarka Kata.
– Aki ismer, tudja, hogy sehol, semmilyen tetoválásom nincs, még csak kozmetikai sem, és testékszereket sem viselek. Számomra is kellemetlen ez a dolog, mert sok ismerősöm keresett már meg a hírrel kapcsolatban, ami önálló életre kelt az interneten. Természetesen szerettük volna mi is megtudni, kik állhatnak a háttérben, hogy az engem ért sérelmekért jogorvoslatot vegyünk, de egyelőre sajnos nem jártunk sikerrel – tette hozzá a csinos édesanya.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek