Celeb

Lebukott: kettős életet él a Hip Hop Boyz énekese

Bors

2013. június 30. vasárnap 08:25

Évek óta több nőt tartott egymás mellett Egry Levente, a Hip Hop Boyz énekese. A jelenleg Amerikában élő sztárt a névnapja buktatta le: „szerelmei” egymásra találtak és összefogtak ellene.

Névnapjának köszönhetően dőlt össze az a kártyavár, amelyet hosszú évek alatt épített naiv, szerelmes nőkből Egry Levente. A Hip Hop Boyz egykor ünnepelt sztárja február végén költözött Amerikába, új karrier reményében. Itthonról folyamatos támogatást, szeretetet élvezett – igaz, egyszerre több nőtől is.

A dominók másfél hete kezdtek el dőlni, amikor Leventének a Facebookon egy gyönyörű fiatal nő szerelmes köszöntőt írt. „Nagyon boldog névnapot kívánok, kicsim! Nagyon szeretlek és várlak haza!” – írta, amelyre érkezett a válasz: „Kérlek, töröld ezt a posztodat! Köszönöm” – írta egy másik szépség. Utóbbiról a Bors megtudta, már hét éve az énekes párja. A szerelmes üzenet feladójáról pedig informátorunk elárulta, közel egy éve élt abban a tudatban, hogy az énekes őt szereti.

– Levente párja azonnal felvette a rajongónak hitt hölgygyel a kapcsolatot, akkor derült ki a teljes igazság – mondta lapunknak a feleket és a történetet jól ismerő informátorunk. Az „új lány” olyan pontos leírást tudott adni Levi legénylakásáról, találkozásaik körülményeiről, hogy sorstársának be kellett látnia, nem ő az egyetlen a férfi életében. Rádöbbentek, Levi ugyanazokkal a mesékkel kábította őket.

A lány, akivel egy éve volt együtt, külföldről költözött haza, hogy szerelme közelében legyen. Leventét azonban így is csak ritkán láthatta egy-egy pásztorórára. Magyarázatot persze mindig talált a hősszerelmes, aki egyre halogatta az összeköltözést, pedig a lány szüleit már megismerhette.

Az átvert hölgyek nem titkolták: alig egy nap alatt a feje tetejére állt az életük.
– Találkoztunk, meggyőződtünk arról, mindkettőnk igazat beszél, bővebbet most nem szeretnénk mondani – mondta egyikőjük a Borsnak, s megtudtuk, a két nő néhány napja számon is kérte a zenészt, aki zavarodottságában hol tagadott, hol másokat hibáztatott, de egyelőre elfogadható magyarázattal nem tudott szolgálni.


A hölgyek egyikének egyébként már hiába is szolgálna, ő ugyanis többé hallani sem akar Leventéről, a hét éve mellette jóban-rosszban kitartó nő azonban még vár a válaszokra. 
A szerelmi háromszögről, játszmáiról megkérdeztük persze Egry Leventét is, aki majd’ egy hétig gondolkodott a válaszain, végül annyit közölt: nem kommentálja a történteket.
 

További cikkek

Gyász

Romlik az állapota, gyászol Sas József özvegye

Tűz

Horváth Gréta felgyújtotta Meggyes Dávid ruháit

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Tragédia a sípályán: Pár perc alatt szörnyethalt az 5 éves kislány

metropol.hu

A Kosnak most nagyon jó meglátásai, sugallatai lesznek

life.hu

Pokorny Lia nem bírta lelkileg Babicsek Bernát temetését: a sírba helyezést nem tudta végignézni

vg.hu

Magyar gyorsvasutat eredményezhet a partnerség Kínával

szon.hu

Bogár sírt és remegett - A nyírvasvári férfi először nem akarta átadni a kutyát az állatmentőknek (videó)

origo.hu

Készül a következő Samsung okoshangszóró

vg.hu

Jelentős magyar szerepvállalással bővül a sóparadicsom Szovátán

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

origo.hu

Békésen autózott a kihajtó felé, sikítani se volt ideje, és már az élete volt a tét - videó

origo.hu

Hivatalos fizetőeszközként vezetnék be a bitcoint a földi paradicsomban