Celeb

Csak Hujber élvezte a nyitott házasságot

F. F., K. B. V.

Létrehozva: 2013.06.14.

Hosszú ideje vállalja már Hujber Ferenc és Tölgyesi-Khell Cynthia, hogy nyitott házasságban él, azaz bármelyik fél bármikor félreléphet. Az asszony azonban nem bírta a megaláztatásokat.

Évek óta attól hangos a sajtó, hogy Hujber Ferenc elhagyta a feleségét, de hallhattuk már az ellenkezőjét is, vagyis hogy a táncosként dolgozó Tölgyesi-Khell Cynthia szakított hites urával.

A páros azonban mindig egymásra talált, az egymás iránti vonzalom és közös gyermekük, Noel iránti szeretet újra és újra egymás karjaiba hajtotta őket. Cynthia rendre megbocsátott csapodár urának, akit nem egyszer kaptak lencsevégre más nő ölelésében, és az is köztudott volt, hogy nyitott házasságban élnek, vagyis mindketten találkozgathattak másokkal is.

Kapcsolatuk azonban most úgy tűnik, valóban fordulóponthoz érkezett. Cynthia ugyanis bejelentette: nem bírja tovább a megaláztatásokat, el akar válni. Úgy tudjuk, már a Hal a tortán tavaszi forgatásán sem segített férjének a főzőcskézésben. A nyitott házasság ezek szerint csak a férfi számára volt igazán kedvező.

– Én például monogám vagyok, de elfogadom, hogy a férfi – így Feri is – tudati lény, a nő pedig érzelmi alapon működik. Ferinek a nyitott házasság könnyen ment, sztárként bomlanak utána a nők, ha viszont meghallották, hogy én férjnél vagyok, azonnal elrohantak a férfiak – vallotta a hot!-nak a feleség, akinek a sok megaláztatás után még mindig Feri az ideális férfi.

Cynthia azt is elárulta: családi életük hosszú ideje nem szól másról, csak hangos vitákról, üvöltözésekről, s egyszerre érett meg bennük a válás gondolata. Kisfiukat, Noelt pedig továbbra is egy fedél alatt, közösen nevelik majd. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek