Celeb

Voksán Virág perli a szexmániás úszónőt

2013. május 29. szerda 08:35

Tetőzik a botrány: Voksán Virág magára ismert az Én, a szexmániás című könyv szereplői között. A kötetben arról van szó, hogy a lemezlovas szexelt egy kajakossal – Virág a szexet cáfolja, s perre megy.

Várható volt, hogy Szepesi Nikolett Én a szexmániás című könyve so­kaknál kiveri majd a biztosítékot még akkor is, ha az egykori úszónő nem írt neveket a szaftos aktusok mellé. Arra tegnapi cikkünkben is utaltunk: a könyvben körülírt szereplők között van, aki már fontolgatja a jogi lépéseket, de most forrpontra ért az ügy.

A kötet egyik, eddig sehol sem idézett fejezete lehet a buktató: ebben a könyv szerzője különböző jelzőkkel írja körül a szereplőket, úgy mint plasztikcica, népszerű műsorvezetőnő, egy meleg országban készült valóságshow szereplője, a kajakos vagy mondjuk, énekesnő. Ezek a jelzők külön-külön nem hoznák közelebb az olvasót a főszereplőhöz, viszont ha egy rövid egybefüggő szövegen belül szerepelnek, beazonosíthatók. E fejezetben Szepesi volt kajakos szerelméről ír, illetve arról, a férfi mit mesélt neki. Íme az idézet a könyvből:

„Jóban maradtunk, a mai napig barátok vagyunk. Mindig mesél, mindig beavat a kalandjaiba. A popdívát később lecserélte egy válogatott sportolónőre. De a kalandjait, a hódításait ez sem befolyásolta. Ott volt például az a külföldi forgatás. Az egyik kereskedelmi tévé szervezte ezt a valóságshow-t, sztárokkal, ilyen-olyan feladatokkal. A kajakos örömmel ment, s nem csak a pénz miatt.

Az sem volt csekély. Újabb kihívás, újabb hódítás. Miután hazajött, s újra találkoztunk (akkor már nem volt szex közöttünk…), szerényen mesélte, hogy ott kint, abban a forró országban, az éhező gyerekek megsegítése közben precízen magáévá tette az egyik versenyzőtársat, a népszerű cicababát és (most kapaszkodj meg!) a műsorvezetőt is.

…Ezt mesélte nekem a kajakos. A plasztikcicával való élményről már visszafogottabban beszélt. Én meg hallgattam, s arra gondoltam, hány és hány nő kerül még a hatása alá, tévéműsorban, egy baráttól kölcsönkért lakásban, vagy egy félreeső kapualjban. Úgysem tud leállni” – írta a sportolónő a botránykönyvben.

A szövegben konkrét hely, tévécsatorna, műsorcím nem szerepel, ahogy az állítólagos aktus résztvevőinek neve sem, A fent írt részletek miatt azonban azonnal összeáll, melyik műsorról lehet szó: a 2008-ban, a Sztárok a fejükre estek című realityről. A műsor egyik szereplője, Voksán Virág – aki Szepesi írásával külföldi turnéja során találkozott – a könyvben szereplő „plasztikcica”, a „népszerű cicababa” szavak összességéből azonnal magára ismert. A lemezlovas tagadja a szexuális viszonyt, és perre megy.

– Velem nem volt semmi. Még ha akartuk volna sem lehetett volna, mert 24 órában be voltunk mikrofonozva és kamerázva. De a műsor nagyon össze akart minket boronálni, arra emlékszem. A másik esetről (a műsorvezető kalandjáról – a szerk.) nem tudok érdemben nyilatkozni, mert én a reality show-ban nem voltam bent a végéig, tehát, hogy mi történt, miután én kiestem, azt talán azok tudhatják, akik benn maradtak. Én már nem lepődöm meg semmin, mindenki mindenből megpróbál pénzt csinálni. Felveszem a kapcsolatot egy ügyvéddel a magánszférám megsértése miatt, perelek.

Mint azt tegnap dr. Magyar György ügyvéd mondta, több milliós anyagi kárpótlásért is perelhetnek a könyv szereplői – a könyvet megjelentető Ulpius Ház Kiadó sajtófőnöke pedig azt válaszolta korábban, ha valaki perli őket, állnak elébe.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15820362_auto_resized.jpg
origo.hu

Tóth Andi idegesen reagált a bosszújáról szóló hírekre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13206_resized.jpg?avcount=1680051007
mandiner.hu

Ez most a legnézettebb film itthon a Netflixen! Mindenki kíváncsi rá!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15820575_auto_resized.png
hirtv.hu

Újabb részletek a nashville-i iskolai vérengzésről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15818776_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ennek a három csillagjegynek szerencsét hoz a Merkúr-Jupiter együttállás

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15820402_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Itt a videó arról, ahogy a rendőrök lelövik a transznemű iskolai ámokfutót

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13215_resized.jpg?avcount=1680051007
origo.hu

Félrehúzta a szexi fehérneműt, megmutatta titkos tetoválását a kebelcsoda

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15818181_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

9 villámgyors sós finomság a locsolóknak és a húsvéti vendégeknek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15820524_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Dráma Újpesten: Bugyijába nyúlkálva zaklatta gondozója a mentálisan beteg kislányt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15820320_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyászol Görbe Nóra: Borzasztó volt belépni, ott feküdt az ágyon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/13190_resized.jpg?avcount=1680051007
mindmegette.hu

Egy igazi retró édesség: így készül a diótorta főzött krémmel.Receptvideó! (x)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15819758_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ezzel az olcsó házipraktikával csillogni fog a leégett serpenyő

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/03/io3gt9kednoDBriZVYzfT-gePAE4WEZQThjphd6IKWc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q2NDQ4OTI1ZjZlMzQ0ZjVhNzA4ZjRjZjU3MWVkNWJk.jpg
Veszteség

Gyászol Görbe Nóra: Borzasztó volt belépni, ott feküdt az ágyon

https://cdn.borsonline.hu/2023/03/TmdRTY9eLSNPfc95BF53hN-FfoX8ixIiQuEmRRxGk3o/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzFkYTNmNDBmNDYwODRhYzZiZDQ5ZjhmODUwMTdiMTEw.jpg
VIHAR

Szívszorító állapotok uralkodnak Berki Krisztián sírjánál - fotó