Celeb

Öltönyüzletben robotol Fehér Zoli

Ferenczi Fruzsina

2013. május 10. péntek 09:45

Nem minden versenyző karrierjén lendített az X-Faktor. A nagy tehetségként elkönyvelt Fehér Zoli kénytelen volt visszakullogni abba a pesti üzletbe, amelyben korábban is eladóként dolgozott.

Bár Fehér Zoli lassan tíz éve próbál betörni a hazai zenei piacra, egyelőre nem sikerül a zenélésből megélnie.

– Próbálkoztam a Megasztár 1-ben, 2-ben, majd a Csillag születikben és az X-Faktorban kétszer is. Határtalanul boldog voltam, amikor végre bejutottam az élő show-ba, rengeteget kaptam a műsortól, de természetesen fájt, amikor kiestem. Jöttek ugyan felkérések, de annyi azért nem, hogy ebből eltarthassam a családomat. Ezért újból elkezdtem dolgozni, és igazán örültem neki, hogy visszavettek a munkahelyemre, a MrSale Öltönyüzletbe, ahol nap mint nap rengetegen felismernek – mesélte lapunknak az egygyermekes családapa, aki kislánya és felesége érdekeit szem előtt tartva döntött úgy, hogy visszatér eredeti munkájához.

– A műsor alatt végig a feleségem tartott el, és úgy éreztem, itt az ideje, hogy visszaadjam azt a rengeteg törődést és támogatást, amit kaptam a családomtól.

Közben igyekeztem a köztudatban maradni és zenélni, ebben segített például Geszti Péter is, aki megírta a szöveget Nincs baj című dalomhoz, mellyel A Dalban elindultam, ám sajnos nem jutottam messze – mesélte lapunknak Zoli, aki továbbra is mindent megtesz azért, hogy valóra váltsa álmait.

– Szeretek dolgozni – szögezte le az énekes. Persze örülnék neki, ha közben a zenélés is sikerülne, ezért már össze is hoztam egy zenekart, amellyel nagyon jó lenne fellépni, többek között Aretha Franklin- és Stevie Wonder-számokat dolgozunk fel, saját dalokat is készítünk. Istenhívőként úgy érzem, a tehetségemet nem adhatom fel, küzdeni fogok – mondta meggyőződéssel Zoli.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet