Celeb

Jáksó Lászlónak sincs pénze hónap végén

Böszörményi Lilla

2013. május 30. csütörtök 11:45

A műsorvezetőt nem zavarja, ha otthonában rendetlenség uralkodik, ahogy a külsőségekre sem ad. Középkorú férfiként még mindig albérletben lakik, és olykor üres zsebbel várja a fizetés napját.

Mindenki más szabályok szerint él, Jáksó László például bérelt lakásban szeret lakni, és ha megunja a rendetlenséget, másikba költözik. Igaz, mostani lakhelyén már öt éve él, de nem kizárt, hogy onnan is továbbáll.

– A létező legnagyobb rumliban élek, nem véletlenül utasítok vissza minden olyan megkeresést, amikor az otthonomat szeretnék bemutatni. Nem csinálom én a rumlit, egyszerűen csak nő magától. De ki az a hülye, aki a dzsungelben rendet szeretne tenni? Én is így vagyok ezzel – árulta el Jáksó, aki sosem vágyott ingatlanra.

– Rettenetes mennyiségű albérletben laktam eddig. Nem kötődöm különösebben a lakásokhoz, azonban egy évet mindenhol eltöltöttem. Szerintem a költözés a legjobb rendrakási módszer. Ha elmész valahonnan, biztosan összepakolsz, és tisztán hagyod ott a tulajnak a lakást. És az is garantált, hogy az új helyen beköltözéskor egyszer biztosan tökéletes rend vesz körül – mondta a műsorvezető, akinek anyagi helyzete, sokszor lakásához hasonlóan rumlis.

– Ha megkérdezik tőlem, megfo­gom-e a pénzt, vagy kifolyik-e a kezeim közül, mindig azt válaszolom, hogy valahol a kettő között van az igazság. Hülyeségekre nem költök! Az más kérdés, hogy valahogy a hónap végére elfogy, annak ellenére, hogy nem csinálok semmi különöset. Szerintem ruhát is csak azért vesz az ember, hogy ne érje a szél – tudtuk meg a műsorvezetőtől.

– Soha nem mondtam, hogy rosszul fizetnek a médiában, de érdekes módon, ha ismert emberről van szó, mindenki hajlamos jóval többet feltételezni. Volt idő, amikor nekem sem ment jól. Korán eljöttem otthonról, akkoriban havi 9000 forintból éltem. Ez az összeg a mai minimálbérnek felelhetett meg, de megesett az is, hogy nullából kellett gazdálkodnom – mondta.

– Már gyerekem volt, amikor egy szegedi kiruccanásom után Budapestre érkezve, végrehajtó várt, hogy elvegye az autómat. Persze nincs okom panaszkodni, és nem is tenném. Engem megtisztelő mértékben fizet az összes munkahelyem, ez majd’ húsz éve így van, de szeretnék kibújni az olyan kérdések alól, hogy mit tehetnék meg, vagy mit nem. A feltételezések ellenére azt kell mondjam, hogy egy banki középvezető vagy egy ismeretlen ügyvéd jobban keres nálam.

Jáksó, bár szeret albérletről albérletre járni, nem zárja ki, hogy egyszer megállapodik. – Természetes, hogy a lakhelyváltásai folyamatom egyre lassul, hiszen öregszem. Lehet, hogy eljön az idő, amikor elgondolkodom azon, hogy jó ötlet-e havonta a semmibe fizetni. Az ismerőseim szerint jobban tenném, ha hitelt vennék fel, és vásárolnék egy saját lakást, de nem hinném, hogy jelenleg a hitelek korszakát élnénk. Nekem nincs szükségem a külsőségekre. 

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

origo.hu

Újabb fontos levelet küldenek a bankok az ügyfeleiknek

hirtv.hu

Az oktatási törvény miatt nem akar pénzt folyósítani Brüsszel Magyarországnak

feol.hu

Kigyulladt egy szemétledobó Székesfehérváron, 30 embernek kell elhagynia a lépcsőházat

origo.hu

Nagy a baj a NASA szerint: bármikor becsapódhat egy aszteroida a Földbe

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a franciák tartalékolva is tízzel verték a hollandokat

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

origo.hu

Fontos határidő jár le ma a gyermeket nevelők adó-visszatérítésénél