Celeb

Harminc fonál feszíti Groovehouse Judy arcát

2013. május 31. péntek 10:45

Szikét látni sem akar többé az énekesnő. Nem csoda, már harminc plasztikai műtéten esett át tizenöt éve elszenvedett autóbalesete miatt. Most rátalált egy módszerre, amely vágás nélkül korrigálja az arcát.

Kis Judit arcát szinte újra kellett építeni, miután 1998-ban súlyosan megsérült egy balesetben. Vonásait több mint harminc beavatkozással sikerült rendbe hozni, de arcát folyamatosan karban kell tartani: az arcműtétet időről időre meg kell ismételni.

Judy azonban már nem akar kés alá feküdni, mert édesanyaként is helyt kell állnia, és egy ilyen operáció után hosszúra nyúlhat a lábadozás. Ezért is hálás Balázs Klárinak, aki biofonalkezelést ajánlott neki alternatívaként.

– Mióta túl vagyok az első kezelésen, ketten is megdicsértek az utcán. Ezzel az eljárással már az első alakommal sikerült elérni azt az eredményt, amit a szikével. Köszönöm dr. Kriston Renátának, hogy a kezelés alatt mindent elmagyarázott, odafigyelt rám – áradozott az édesanya.

Az egyórás beavatkozáson egyébként arcának ép részét korrigálták, tették feszesebbé, hogy vonásai szimmetrikusak legyenek. A bal szeme korábban lefelé ívelt, most ezen is változtattak. A különleges fonál a bôr rögzítésén túl a kollagéntermelést is élénkítik, saját kollagénkötegeket hozva létre a bőrben.

– Körülbelül harminc biofonál került az arcszövetembe, ami ugyanennyi tűszúrást jelent, de fájdalmat nem éreztem, csak egy kis kellemetlenséget. Egy biztos, vágás nélkül korrigálták az arcomat – újságolta az énekesnő, aki a tökéletes hatás kedvért még egy beavatkozáson részt vesz, amikor arcának sérült felét veszik kezelésbe. 

További cikkek

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Ámokfutó lövöldözött a heidelbergi egyetemen

borsonline.hu

Brutális, ami az ország felé tart: ebben nem lesz köszönet

origo.hu

Tyrannosaurus üldöz síelőt a Jurassic World: Világuralom előzetesében - videó

magyarnemzet.hu

„Visszataszító ilyet hallani egy közéleti szereplőtől”

kisalfold.hu

Hamis parfümökkel üzletelt a neten egy egy Győr-Moson-Sopron megyei hirdető

origo.hu

Mumifikálódott magzatot fedeztek fel egy egyiptomi múmia hasában

origo.hu

Inkább már befizetnek a magyarok az ATM-eknél

life.hu

Friss kutatás: kiderült, mennyire véd a Szputnyik V az omikron ellen

life.hu

Tűz a Szent Imre kórházban: "Csak a kétségbeesett kiabálás szűrődött át"

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: édesapjára emlékezik a volt tatabányai szélső

origo.hu

Légifotók régen, amikor még nem drónokkal fotóztak - galéria