Celeb

VV Fecó csajokat kerít a kisfiainak

Létrehozva: 2013.04.04.

Párt keres két kisfiának VV Fecó. Az apa fényképes jelentkezést vár a lányoktól, akik az alig négy- és hétéves legénykéket elindítanák a férfivá érés rögös útján.

A roma hagyományokra alapozza gyermeknevelési elveit VV Fecó. Ennek következménye, hogy a volt villalakó az óvodás korú Kevinnek és kisiskolás bátyjának, Fecókának máris párt akar találni.

– Ilyen idős koromban már én is csajoztam, és tizenkét évesen vesztettem el a szüzességemet – emlékszik vissza az édesapa, aki szerint nem lehet elég korán kezdeni az udvarlást.

– Egy férfinak ki kell élnie az ösztöneit, fiatalkoromban előfordult, hogy két barátnőm is volt egyszerre. Sosem állapodtam volna meg Angéla oldalán, ha nem csajozom ki magam tisztességesen – véli a VV-villa egykori dumagépe, akit éppen néhány hete hoztak össze VV Dyával, ezért magyarázkodnia kellett az egész család előtt. Fecó úgy döntött, saját szerelmi életét a háttérbe szorítva, most kizárólag fiai jövőjére koncentrál: hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy feleséget keres sarjainak.

– Sziasztok! Naaaaaa, itt van a legkisebb fiam, a Kevin Balogh, háááát haláli, nem tudom deeeee szerintem már lassan asszony kell majd neki!… …Naaaaa, akkor most jöjjön a nagy fiam, a Kis Fecóka, na neki már tényleg, ha tud valaki valami jóó kis csajt, akkor szóljon!!! Már hihetetlen mennyire nagy ő is!!!

– Rengeteg fénykép érkezett a felhívásomra. Vannak szép fekete kislányok is, akikhez elmegyünk háztűznézőbe, ha a srácok jobban lesznek – ígéri az előrelátó apa. Fecó szerint fiainak nincs szükségük atyai tanácsokra, csajozási tippekre, mert már most is jól tudják, miként kell a hölgyek kedvében járni.

– A nagyobbikon már látszik, hogy jól csinálja a dolgokat, amint belépünk az oviba, az az első, hogy megdicséri a óvó néniket – nevet büszkén az apa. – Tőlem azért tanulnak nagyon sokat. Szeretek bókolni a nőknek, legyen hetven- vagy akárhány éves. Látják a jó példát, amiből tanulhatnak. Sz. B. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek