Celeb

Veréssel fenyegetik Rékasit

2013. április 25. csütörtök 08:35

Habár Bartha Zsoltként alázza a nőket, megüzenték neki: kezét-lábát eltörik, ha még egyszer bántja Zsófit a Barátok köztben. Sorozatbeli viselkedéséért Rékasi Károlyt akarják büntetni a rajongók.

Fokozódnak az indulatok a Barátok köztben. Azok után, hogy a sorozat Bartha Zsoltja megütötte Zsófit, továbbra is lelki terrorban tartja – persze csak a tévéképernyőn.

Sokaknál már a pofon is kiverte a biztosítékot, Kiss Ramóna pedig elmondta, hogy lelkileg is nagyon megviselik a brutális jelenetek, ám a forgatókönyvírók még mindig tartogattak meglepetéseket.

A hétfői részben ugyanis Zsolt majdhogynem félmeztelenre vetkőztette a jelenleg pincérnőként dolgozó Zsófit, hogy a csinos lány formás idomaival csalogasson még több vendéget a kávéházba. Rövid szoknyába bújtatta, az egyébként is alig takaró pántos pólóját pedig egy olló segítségével megtépte, hogy az még többet mutasson a színésznő kebléből. Szegény Zsófi domborulatait csak a melltartója fedte.

Zsolt viselkedése annyira megalázó és erőszakos, hogy azt már a nézők sem hagyhatták szó nélkül: ám összekeverve a filmet a valósággal, Rékasi Károlyt fenyegették meg a privát Facebook-oldalán.

– Sok emberben olyan mély indulatokat generálnak a most látható részek, hogy engem ruháznak fel az ott látott jellemmel. Egyesek meg is fenyegettek, hogy eltörik a kezem vagy kirúgatnak a sorozatból, ha tovább terrorizálom Ramit – mesélte lapunknak Rékasi, aki azt is elárulta: soha, semmilyen körülmények között nem merülhet fel, hogy a szerepéhez hasonlót tegyen egy nővel.

– Akár férfiról, akár nőről van szó, senki nem teheti meg egy kapcsolatban, hogy ilyen módon vegyen elégtételt a partnerén. A másik lelki terrorban való tartása, folyamatos megalázása gyenge jellemre vall. Nincs az a sérelem, amit ökölcsapással kellene elintézni – folytatta a színész, hozzátéve: maga is észrevette, hogy Ramónát mennyire megviseli az erőszak, ezért ahol tud, segít neki.

– Rékasi Károly és Kiss Ramóna között nagyon jó a barátság, évek óta nagyon jó játszótársai vagyunk egymásnak, amin Zsolt és Zsófi viszonya sem tud változtatni. Biztosak vagyunk egymásban, és ez adhat Raminak is erőt, hogy kibírja ezeket a jeleneteket – mondta el a Borsnak a színész.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a MOL különleges beszámolója

vg.hu

Zelenszkij már ősszel tudhatta, hogy támadni fognak az oroszok

mandiner.hu

Állandó pörgés az életem – Bíró Lajos a Mandinernek

ripost.hu

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

origo.hu

Holtan találták Vajna Tímea barátját, a rendőrség is nyomoz

astronet.hu

Ez a 4 csillagjegy a kezébe veszi a sorsát, és megvalósítja az álmait augusztus végéig

borsonline.hu

Szlávik János bejelentette: új fertőzés terjed, súlyos megbetegedést okoz

borsonline.hu

Durva változás jön a budapesti tömegközlekedésben, közleményt adott ki a BKK

borsonline.hu

Fotó: Olyat csinálnak Rúzsa Magdi ikrei, szüleik szétröhögik magukat

További cikkek

Kihívás

Megküzdött a gyilkos kórral a magyar zenész

Probléma

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki