Celeb

Szilveszter gazda életre szóló kapcsolatot keres

Ferenczi Fruzsina

Létrehozva: 2013.04.11.

Hogyan képes megtanulni egy hét alatt két koreográfiát Szilveszter gazda, aki otthonosabban mozog a szántóföldön, mint a parketten? Kiderítettük: a szülői házból hozta a tánc iránti fogékonyságát.

Szilveszter gazda két temperamentumos, táncszerető szülő gyermeke. Bár Medvegy András és felesége, Varga Ilona is túl van a hatvanon, de még manapság is táncra perdülnek, ha kedvük szottyan hozzá. Nem is kérdés, a Szombat esti láz közönségkedvence tőlük örökölte tánctehetségét.

– Jártunk együtt bálokba, mindig is szerettünk táncolni, még ma is. Persze nem profi szinten, csak a saját szórakoztatásunkra – meséli nevetve a Borsnak Szilveszter édesanyja, Ilona, aki nem csak bálokban kapható egy táncra, lapunk kedvéért házuk nappalijában is kecsesen ropta a férjével. – Én főként keringőzni szeretek, Ilona viszont mindenféle táncban jó – tette hozzá a hatvanöt éves András, aki igazán büszke az RTL II műsorában brillírozó fiára. 

A tiszajenői rongylábkirály egyébként nemcsak táncos gyökerei miatt szerencsés gyerek, hanem azért is, mert kiegyensúlyozott, harmonikus családban cseperedett fel. – Negyven éve élünk boldogan, tudom, hogy Szilveszter is olyan kapcsolatot szeretne, amely élete végéig tart. Nagyon jó ember a fiam, sokat segít itthon.

Házias nőt tudok elképzelni mellette, mert szeret enni – mondja az édesanya. A köztiszteletben álló pár minden héten együtt szurkol a fiának, aki mostanában már a koreográfia kitalálásában is tevékenyen részt vesz, de nem szállt fejébe a dicsőség: annak dacára sem tartja esélyesnek magát, hogy döntőbe jutott.

– Szilveszter célja csak az volt, hogy ne elsőnek essünk ki, de az eszébe sem jutott, hogy idáig eljuthatunk. Pedig rengeteget fejlődött, már azt is tudja, mely mozdulatok mennek neki könnyebben, és lelkesen fejtegeti, hogy mit szeretne belerakni a táncokba – meséli nevetve lapunknak a gazda angyali türelmű táncpartnere, Molnár Andi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek