Celeb

Jacko a halála előtt súlyos alkoholista volt

Bors

Létrehozva: 2013.04.30.

Michael Jackson napi hat üveg bort ivott, és visszatérő koncertje első hivatalos sajtótájékoztatóján is szinte öntudatlan volt. Legalábbis ezt állítja Mark Lester, a néhai popsztár legjobb barátja és három gyermekének keresztapja.

Lester, aki korábban aggo­dalmát fejezte ki Jackson gyerekei miatt, elmondta, hogy annak idején ő csempészte be Jacko hotelszobájába az italokat.

– Álmatlanságban szenvedett, csak azért ivott, hogy tudjon aludni. Egy ideig teljesen normálisan mentek a dolgok, ám a This Is It-turné hivatalos sajtótájékoztatója majdnem botrányba fulladt – mesélt emlékeiről Lester a Sunnak.

– Michael aznap reggel ájultan feküdt a szállodai szobájában. Az orvosa azt mond­ta, hogy majdnem egy egész üveg whiskyt megivott és mozogni sem tud. A sajtótájékoztatóra nagyjából sikerült kijózanodnia, de nagyon küszködött – folytatta Lester.

Michael Jackson három hónappal a sajtótájékoztató után, 2009. június 25-én gyógyszer-túladagolásban halt meg.

Családja később beperelte a koncerteket szervező céget, ugyanis véleményük szerint Jacko a visszatérés okozta stressz és kimerültség miatt lett visszavonhatatlanul gyógyszerfüggő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek