Celeb

Címlapon szoptatja kisfiát Gryllus Dorka - fotóval

F. F.

Létrehozva: 2013.04.19.

Nemcsak a címlap kedvéért szoptatja egyéves fiát a színésznő, amúgy is táplálja még anyatejjel is. Dorka nem bánta a rendhagyó fotózást, szívesen tett eleget a felkérésnek.

Gryllus Dorka az Éva magazin címlapján boldogan pózol egyéves kisfiával, Somával, akit a képen mosollyal az arcán szoptat. A negyvenéves színésznő barátnője, a főszerkesztő kérésére vállalta el a nem mindennapi felkérést.

– Dorkával tizenöt éve dolgozunk együtt, régi barátság a miénk, ezért a bizalom is megvolt. Amikor Soma megszületett, sokat beszéltünk az anyaságról. Kíváncsi volt arra, hogy bizonyos dolgokat én hogy csináltam, mennyi idő után mentem vissza dolgozni, jó megoldás-e a fejés, az igény szerinti szoptatás? – sorolta a kérdéseket Pócsik Anita.

– Ismertem és követtem Dorka döntéseit. Amikor megszületett a négyes borító koncepciója, megkérdeztem Dorkát, vállalná-e. Igent mondott – mesélte a Borsnak a magazin főszerkesztője, aki azt is elárulta, Dorka nem csak a kép kedvéért imitálta a szoptatást, hiszen még anyatejjel is táplálja kisfiát.

A magazin az egyszerre szép és szokatlan címlappal azt igyekszik kifejezni, hogy mindig olyan témákkal foglalkozik, amelyek nagyon fontosak a nőknek, de nem feltétlenül beszélnek eleget róluk.

Lapunk megkereste a színésznőt is, ám ennél többet nem kívánt hozzáfűzni a témához.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek