Celeb

VV Ágica fél az olasz orvosoktól

GYLF

Létrehozva: 2013.03.20.

Ágica veszélyeztetett terhes, ám a vizsgálatok szerint minden rendben születendő kisfiával. Már csak az a kérdés, hol szül majd, mert ebben nem értenek egyet párjával.

Majdnem elájult VV Ágica, amikor a napokban megcsörrent a telefonja és azt látta, hogy a Magzati Diagnosztikai Központból keresik.

Ez az az intézmény ugyanis, ahol néhány héttel ezelőtt a Bors jelenlétében végezték el azt az egészségügyi vizsgálatot, amelynek eredménye sorsdöntő első gyermeke egészsége szempontjából.

– Koromnál fogva is veszélyeztetett terhesnek számítok, és bár a megnevezés ijesztően hangzik, annyira azért mégsem félelmetes ez a történet. Több vizsgálatot végeznek el rajtam és persze a picin is. Ilyen volt például a PrenaTest, aminek köszönhetően elkerülhettem a kockázatos magzatvízvételt. Egyetlen vérvétellel kiszűrték a Down-kór veszélyét, amit eddig csak és kizárólag a hasfal átszúrásával, magzatvízvétellel tudtak megállapítani, ami nem csupán fájdalmas, de veszélyes is volt. Az eredményt a napokban kaptam meg, és amikor megtudtam, hogy minden a legnagyobb rendben van a kisfiammal, sírva fakadtam, hiszen számomra ez a legfontosabb – nyilatkozta a Borsnak a 37 éves anyuka.

A jelenleg újságíróként dolgozó kismama azt mondja, noha szerelmével, Renatóval mindketten kislányt vártak, ma már a kisfiúnak is éppen úgy örülnek.

– A névválasztás kapcsán is szűkül a kör, lassan eldöntjük, abban azonban még nincs egyezség köztünk, hogy hol szüljek. Én bízom a magyar orvosokban, és némi félelemmel töltene el egy idegen országban, olaszul beszélő emberek között világra hozni a picit.

A párom – aki egyébként szintén orvos – viszont ragaszkodna ahhoz, hogy a kisfia születési helye Róma legyen – tette hozzá. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek