Celeb

Parancsra nevettek Fábry vendégei

ozs

2013. február 23. szombat 12:45

Fábry Sándor rajongói a műsor csütörtöki ­felvé­telén joggal várhatták, hogy az elmúlt hetekben botrányba keveredett showman legalább egy ­poénnal reagáljon. Ám nem tette.

Eddig nagyon úgy fest, hogy nem 2013 lesz Fábry Sándor életének legjobb éve. Hónapok óta próbálja képernyőn tartani a közszolgálatin haláltusáját vívó Fábry Mostot, ami vért izzadva sem éri el az elvárt nézettségi számot. Ráadásul két hete már egy súlyos magánéleti botrány miatt is főhet a feje.

A kirobbant ügy nemcsak a házasságát sodorhatja veszélybe, hanem karrierjét is. Ám mindezek ellenére Fábry mélyen hallgat a kínos váddal kapcsolatban. Bár saját műsorában a humor fegyverével ország-világ előtt reagálhatott volna a helyzetre, nem élt a lehetőséggel. A Fábry Most csütörtök esti felvételén még csak utalást sem tett a Hot! magazin róla szóló címlaptörénetére.

Helyette olyan unottan vezényelte le a humort csak nyomokban tartalmazó műsorát, mintha egy vidéki jelmezbálban a tombola főnyereményét kellett volna sorsolnia. Szemmel láthatóan egyáltalán nem élvezte, amit csinál, a produkciót pedig áthatotta az unalom.

A legendás humorbonbonjai is már csak avas ­sza­loncu­kor­kák­nak tűntek, amiket őszinte kacaj helyett a közönség is csak a stábhoz tartozó tapsoltatóember utasítására tartott humorosnak.

Ráadásul a stúdió technikai felszerelése sem volt a topon: felvétel közben leesett díszletelem, majd műszaki hibás mikrofon cseréje szakította meg az erőltetett kínos beszélgetéseket elôbb a kínai iskola tanáraival és diákjaival, majd Nagy Feróval.

Ha már Fábry Sándor sem igazán érzi jól magát a róla elnevezett produkcióban, akkor a nézőktől sem várható el, hogy a műsorára kapcsoljanak csütörtök esténként.

Hada Renáta figyelmeztette a showmant

A botrány kirobbantásával Fábryt kínos helyzetbe hozó Hada Renáta lapunknak adott interjújában már tavaly hattyúdalként emlegette a showman megújult műsorát.

– Sándort annak idején nagyon megviselte az RTL Klubbal való szakítása, onnantól nem találta önmagát. A Fábry Mosttal kapcsolatban sokszor mondtam neki, hogy ez így leáldozó dolog. Ha nem dönti el, hogy ki a célközönség, ha a számára fontos vendégekkel akar beszélgetni, akkor csak hajnal egy után tud képernyőre kerülni. Szerintem a csúcson kellett volna abbahagynia – nyilatkozta lapunknak korábban a szőke szexbomba.

 

További cikkek

Kapcsolat

Azt pletykálják, Tápai Szabina és Kucsera Gábor is szétmentek: itt a reakció

Ez is érdekelhet

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

metropol.hu

Tovább fokozódik a Kulcsár Edina–Csuti-ügy: Tommyboy is elárulta a véleményét

origo.hu

Hózáporokkal és viharos széllel jön a hidegfront

vg.hu

Ne lesz kötelező a koronavírus elleni vakcina Csehországban

szoljon.hu

A Jászkunságban is hódítanak a furcsa keresztnevek

nemzetisport.hu

Német Kupa: hiába a Bayern elleni kiütés, búcsúzott a Gladbach

origo.hu

Sztárok, akik már vásároltak jegyet az űrbe - galéria

metropol.hu

Brutális mínuszok jönnek, percek alatt több centis hó esik le

origo.hu

Megint csalt, megint lebukott az RTL Klub

nemzetisport.hu

Csütörtöki sportműsor: pályán a Barcelona és a Real Madrid

origo.hu

Cseh László elmondta, mit gondol a szexuálisan bántalmazott Szilágyi Liliána ügyéről