Celeb

Magától nő egyre nagyobbra Toncsi melle

B. M.

2013. február 16. szombat 07:35

Lassan olyan formás lesz Bálint Antónia, mint amikor 22 évesen szépségkirálynővé választották. Toncsi úgy belelendült a fogyásba, hogy szinte a felére ment össze, csak a keble van továbbra is növésben.

Elképesztő alakja lett Bálint Antóniának, pedig ősszel még tíz kiló súlyfelesleggel küszködött. – Amikor szeptemberben ráálltam a mérlegre, 65 kilót mutatott, ráadásul olyan képek jelentek meg rólam az újságokban, amik egyáltalán nem tetszettek – meséli. – Azt gondoltam, a kutya nem áll velem szóba, ha így folytatom –tette hozzá.

Az egykori szépségkirálynő ezek után gyors elhatározásra jutott: boksztrénerétől, Miló Vikitől kért étkezési tanácsokat, és sűrűbben járt edzésre is.  – Sosem voltam nagy fogyókúrázó, de elkezdtem betartani a Viki által javasolt diétát, és csak úgy olvadt le rólam a fölösleg. Hatvan kilónál viszont megállt a fogyás, és az istennek nem akart elmozdulni a mérleg – magyarázza Toncsi, aki egyébként a már­- ciusban induló Szombat esti láz egyik szereplője. 

– Tíz centivel kisebb lett a derekam a táncpróbáknak köszönhetően, egyszerűen elképesztő, hogy mire képes a tánc. A futópadon úgy éreztem magam, mint egy nyugdíjas elefánt, a tánccal viszont visszanyertem a rugalmasságomat. A partnerem, András pedig végképp örülhet, hogy lefogytam, mert ha szegénynek 65 kilósan ugrálgatok a nyakába, biztosan térdig belesüppedt volna a padlóba –teszi hozzá nevetve.

Toncsi egyébként azt mondja, hogy még mindig van rajta két kiló plusz, de egyáltalán nem elégedetlen az alakjával, látványra ugyanis olyan, mintha a felére fogyott volna –csak a melle, ami folyamatosan növekszik.

– Tizennyolc éves korom óta nő a mellem, anyukám génjeit örököltem. A legutóbbi Playboy-fotózások idején a plasz­-tikai sebészek azon vitatkoz­-tak, hogy vajon meg van-e műtve a keblem. Volt, aki esküdött rá, hogy igen, és volt, aki azt mondta, hogy nem, de az biztos, hogy én sosem tetetnék be szilikonbetétet –mondja Toncsi. – Egy időben zavart a nagyobb kebel, de mára már megszoktam, hogy megnőtt.

További cikkek

Meglepő

Kínos felvétel került elő Kulcsár Edináról - Videó

Gyász

Összeszorul a szív: gyermekei így búcsúztak Csollány Szilvesztertől

Ez is érdekelhet

life.hu

Ez a hatóanyag gyorsítja a koronavírusból való felépülést: gyógyszertárakban vény nélkül kapható

borsonline.hu

Ennek a 3 csillagjegynek minden sikerülni fog 2022-ben

origo.hu

Figyelmeztetést adtak ki, Kecskeméten gyártott Mercedesek válhatnak veszélyessé

hirtv.hu

Holtan találtak egy 21 éves diáklányt a fürdőszobában

delmagyar.hu

A Tiszába ugrott egy személy Szegeden - Fotók

origo.hu

Nagyon tartják az értéküket az iPhone 12-esek

nemzetisport.hu

DVSC: Tőzsér megerősítette, érdeklődtek Dzsudzsák iránt

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

hirtv.hu

Még a rendőrök is elsírták magukat: egy 15 hónapos kislány 5 napig ült édesanyja holtteste mellett

boon.hu

Bezárja a baloldali városvezetés az Ellipsumot

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a svédek nem játszanák le a helyosztót, ha nem jutnak elődöntőbe

origo.hu

Archív képeken a Magyar Autóklub és segélyszolgálata, a Sárga Angyalok