Celeb

 Gesztesi örül, ha beszól neki Liptai

2013. február 26. kedd 07:15

Liptai Claudia vitriolos megjegyzésein egyáltalán nem sértődik meg Gesztesi Károly. Sőt örül neki, mert tapasztalata szerint volt felesége akkor viselkedik így, ha lelkileg kiegyensúlyozott.

AZ LGT örök érvényű slágerével, az Embertelen dallal lépett vasárnap este a SzuperTV2 színpadára Csézy oldalán Gesztesi Károly, aki immár nem csak a versenyben maradásért küzd, hanem azért is, hogy felvegye a kesztyűt csípős nyelvű volt feleségével szemben.

Liptai ugyanis A Nagy Duett kezdete óta egyetlen alkalmat sem hagy ki, hogy vitriolos megjegyzést tegyen a színészre. Az első adás alkalmával még csak próbálgatta az erejét, csupán Csézy zöld ruháján élcelődött. – Legalább annyi poént hadd engedjek meg, hogy Csézy, Ogre színbe öltözött, Fionának – utalt a Shrek című film főszereplőjére, melynek szinkronhangját volt férje kelti életre.

Clau legközelebb már bátrabb volt és nem állhatta megjegyzés nélkül, hogy kislánya édesapja egy egész női kézilabda-válogatottat hívott meg a műsorba. – Szeretnénk nagyon megverni a Váci női kézilabda- csapat miatt. Hogy képzeled te, hogy idehívsz ennyi nőt? – szegezte a kérdést Károlynak és tolta kövekkel kirakott mikrofonját az orra alá. A férfi elmagyarázta, csupán egy ígéretnek tett eleget.

A harmadik adásban újra szóba került a válogatott, ezúttal Csézy jegyezte meg, már akkor sem mert belefolyni a családi perpatvarba. De eztán Gesztesinek egy korábbi mondatáért is felelnie kellett. – Két hét, ennyi egy jó házasság? Kösz szépen! Nyolc évet nyomtam le mellette – váltott hirtelen műharagot imitálva Clau. De itt még mindig nem értek véget a megjegyzések. Volt férje Csézy feliratos pólója is kritikára késztette a műsorvezetőt. – Clau-póló soha nem volt, csak most mondom, ilyet én soha nem kaptam.

Ezt a beszólást már Gesztesi sem hagyta válasz nélkül. –Döntsd el, melyik a jobb, egy nyolcéves kapcsolat póló nélkül, vagy egy két hónapos próbaidőszak pólóval? – védekezett mosolyogva a nagy mackó.

A Bors munkatársa azt kérdezte a férfitól, hogy szerinte mi az oka annak, hogy egykori kedvese minden adásban köszörüli rajta a nyelvét. – Tulajdonképpen itt találkozunk, ezenkívül nincsenek közös programjaink. A gyerek kapcsán futunk össze pénteken és vasárnap. Én őszintén örülök annak, hogy Claudia így viselkedik, mert ez azt jelenti, hogy lelkileg jól van, nagyon sok nehézsége volt.

Ha így humorizál, ha csipked, akkor minden rendben vele. Jó a közös munka, úgy érzem, humorban megint egymásra találtunk – magyarázta a színész. Hasonlóan érez a volt feleség is: – Pont ilyenek vagyunk a kamerák mögött is, évődünk, ez mindig is így volt.

Az, hogy két ember hogyan viszonyul egymáshoz a válás után, többnyire intelligencia kérdése. Pankának is azt mondjuk, hogy mi mind egy család vagyunk, csak más lakcímen lakunk. A Nagy Duettben pedig drukkolok neki, mert nagyon jó nézni,hogy ennyire tehetséges – nyilatkozta a Borsnak Liptai.

További cikkek

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Dráma

Tovább gyűrűzik a Kulcsár Edina féle botrány

Ez is érdekelhet

metropol.hu

Durva hideggel érkezik a hózápor, de van egy rosszabb hírünk is

ripost.hu

Sebestyén Balázs beleállt Kulcsár Edinába: Azt sem tudja, merre van arccal előre

origo.hu

Fantasztikusat küzdött a magyar válogatott, de a bírókat is le kellett volna győzni

vg.hu

Szemfülesnek kell lenni, újabb fontos pályázat nyílik meg

szon.hu

"Felszólított, hogy költözzünk ki, de hova? Már nincs is kedvem élni, de tudom, a fiamnak szüksége van rám..."

origo.hu

Megleltek egy 4500 éves, látványos és elveszettnek hitt úthálózatot

nemzetisport.hu

FIFA-gála: Nem csináltam semmit, ami miatt dühös lehet rám – Lewandowski Messiről

origo.hu

Ezek a világ legfényűzőbb börtönei - galéria

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: 24 év után jutottak ki, pont nélkül zártak – lemondott a kapitány

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett