Celeb

Székhelyi József négykézláb közlekedik

F. F.

2012. december 8. szombat 07:55

A hatvanhat éves Székhelyi József napjai nagy részét mostanában négykézláb tölti. De még mielőtt bárki megijedne, nem a dereka fájdult meg. A színművész kislánya miatt mászik a szőnyegen.

Székhelyi József negyedik gyermekét neveli, de állítja: legkisebb lánya még mindig tud újat mutatni. A hatvanhat éves színművész boldogan mesélt a Borsnak az apaságról.

– A napom jelentős részét a talajon töltöm. Sára Anna rendkívül erős, gyors gyerek, sokat mászkál a földön. Szeret veszélyes tárgyakkal ismerkedni, például a sütővel, a virágállvánnyal, így igazi őrzővédő szolgálat mellette az életünk. Miután már fogsora is van, amit lehet, elfogyaszt és elég extrém az ízlése. Négy meglévő fogával példának okáért műanyag labdát, teniszlabdát ropogtat – lelkendezett az apuka. Székhelyinek kislányán kívül még három nagyobb gyermeke és egy nevelt fia van, így már gyakorlott a veszélyhelyzetek kezelésében.

– Izgalmas együtt főzni, komoly dolog egy kézzel emelni a nyolckilós babámat,míg ő a lábas felé közelítene. De mindezek ellenére Isten ajándékának tartom őt. A testvéreit is imádja, bár nagy a korkülönbség, hisz a legkisebb is kilencéves múlt.

A Szegedi Nemzeti Színház egykori igazgatója valódi művészember lévén születésétől a zenéhez szoktatja lányát.

– Zenét is szeret hallgatni, igazi Halász Juci-függő, ő szokott neki énekelni. Anna már be tudja kapcsolni a hifitornyot is – büszkélkedett a híres kispapa, aki a saját pályáját viszont nem szeretné megismertetni kislányával.

– A színháztól ameddig lehet, szeretném egy kicsit távol tartani, Mikulás-ünnepségre majd elviszem. A diavetítő meg szokta fogni, sok mesét nézünk együtt. Játszótérre nem járunk, mert a kertünk is egy játszótér, inkább sétálunk vele a városban – tette hozzá Székhelyi, akinek apukaként és színészként is helyt kell állnia.

– Jövök-megyek Szeged és Budapest között, de mivel kihangosítható a feleségem telefonja, karattyolunk útközben a kislányommal. Intelligensen kommunikál, differenciáltan tudja elmondani „Sárául” a vágyait.

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

vg.hu

Koronavírusban elhunyt az énekesnő, aki szándékosan fertőzödött meg

likebalaton.hu

Lúd, s virágváza a kúton – balatoni különlegességek

origo.hu

A megengedett sebesség duplájával mértek be egy autóst a 4-esen, kártyával azonnal fizetett

nemzetisport.hu

Olasz Kupa: négyszer köszönt be, nyolc közé jutott a Juve

vg.hu

Magyarországnak még sohasem volt ekkora értékű aranytartaléka

borsonline.hu

Gyomorforgató, mi került elő a férfi fagyasztójából, még a rendőrök is rosszul lettek

ripost.hu

Meglepő elmélettel állt elő a gyerekek tömeges megbetegedéséről a magyar orvos

nemzetisport.hu

FIFA-gála: Nem csináltam semmit, ami miatt dühös lehet rám – Lewandowski Messiről

origo.hu

Meccs közben esett össze a labdaszedő kislány - videó