Celeb

Nem kértek Kordáék a vendégekből

Bors

Létrehozva: 2012.12.27.

A házaspár idén csak egymással ünnepelt, és rájöttek, mennyivel békésebb és meghittebb így a karácsony, mint nagy társaságban.

A zenészpáros életében először fordult elő, hogy karácsonykor nem vendégeskedtek. Balázs Klári és Korda György annyira jól érezte magát a csendes ünnepen, hogy már bánják, hogy korábban nem így cselekedtek.

– Életünk legpuritánabb ünnepe volt ez – mesélte a karácsonyról Klárika. –Túlzsúfolt volt az évünk, édesanyám elvesztése is nagyon megviselt, nem vágytunk vendégjárásra. Főztem halászlevet, natúr fogas volt a második, és szigorúan nyírfacukorral édesített bejglit és zserbót sütöttem. A három álla­tunk volt csak velünk.

Az elmúlt években vagy külföldön voltunk, vagy óriási nagy társaságban. Most éreztünk rá, hogy mennyire meghitt tud lenni az ünnep kettecskén. Kifejezetten jól esett a lelkünknek. A vacsoránál megkérdeztem Gyurit, hogy nem bánja-e hogy csak mi vagyunk? Erre azt mondta: „Hála istennek, Klárikám! Így a legjobb.” Idén ajándékot sem vettünk. Nálunk egész évben karácsony van, képtelen vagyok muszájból vásárolni. Ha megtetszik valami, úgyis megveszem – nevetett az énekesnő.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek