Celeb

Malek Andi: törzsi varázslónő voltam

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2012.12.14.

Egyre vadabb oldalát mutatja Malek Andrea. ­Kiderült, hogy imádja a testékszereket, a jövő héten pedig tetoválást csináltat magának. Szerinte ugyanis előző életében törzsi varázsló volt.

Azt hinné az ember, hogy egy konszolidált, háromgyermekes családanya és befutott énekesnő már túl van a lázadás korszakán.

Malek Andrea azonban rácáfol erre: ­mint­ha most élné kamaszkorát, egyre meghökkentőbben viselkedik. Elmondta, ha tehetné, úgy öltözne, mint egy ősi varázslónő, bőröket, törzsének mágikus ékszereit hordaná, piercinget lövetne az orrába és a fülébe.

Ezt persze nem teheti meg, de tetoválást csináltathat, és meg is teszi.

– Nagyon régi vágyam, hogy legyen egy tetkóm – nyilatkozta a Borsnak Malek Andrea. – Eddig nem volt lehetőségem csináltatni, de az élet megoldotta helyettem. A kis falunk szélére költözött egy tetoválószalon. Ahányszor elmegyek mellette, olthatatlan vágyat érzek, hogy valamilyen mintát varrassak magamra. Újabb lökést jelentett, hogy a Voice-ban személyesen is megismertem Mező Misit, aki szanaszét van tetoválva. Olyan jól néz ki! – lelkesedett az énekesnő. – Nem tudok ellenállni, a jövő héten elmegyek a szalonba, és megcsináltatom ­éle­tem első tetkóját – tette hozzá. 

Andi döntése komoly vitát váltott ki a családban, fiait is megosztja anyjuk átváltozása.

– A párom és a kisebbik fiam nagyon lelkes, azt mondják, hajrá, vágj bele! A nagyobbik fiam viszont el sem tud képzelni mintákkal. Még nem tudom pontosan, mi lesz a vállamon, talán egy olyan ősi szimbólum, amely véd és erősít. Egy biztos: nagyon színes lesz, mert az tetszik. Sokat gondolkodtam azon, miért vonzódom ennyire az extra ékszerekhez, tetoválásokhoz. Nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy az egyik előző életemben valamilyen ôsi törzsközösség tagja voltam, ezért természetes számomra ez a viselet.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek