Celeb

Feltöltette ajkait Bálint Antónia

FF

Létrehozva: 2012.12.19.

Bálint Toncsi jól tudja, a szépségért meg kell szenvedni. A korábbi modell egy országos szépségverseny arca lesz, ezért feltöltette ajkait, és kifehéríttette fogait.

– Mindig borzasztóan idegenkedtem a beavatkozásoktól, de miután hallottam az injekciómentes ajakkezelésről, elhatároztam, kipróbálom – magyarázta Bálint Antónia, miért döntött úgy, hogy feltölteti a száját. – Vágytam arra, hogy hidratáltabbak legyenek az ajkaim, ez különösen télen nagyon jól jön. Elégedett vagyok a végeredménnyel, és még csak nem is fájt.

Toncsi egy belvárosi szépségszalonban esett át az ötször ötperces kezelésen. Az eljárás során egy szerkezet hialuronsavat tartalmazó gélt masszírozott az ajkaiba, a szer a led lámpával kölcsönhatásba lépve felszívódott és teltebbé varázsolta a száját. Toncsinak nemcsak hiúsági, de szakmai kérdés is a szépség.

– Egy országos szépségverseny rendezésében játszom főszerepet, és zsűritag is leszek több ismert ember mellett. A verseny januárban kezdődik, és április végén zárul le – mondta Toncsi lelkesen. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek