Celeb

Fél éve nem szexelt a kisebb mellű Molnár Anikó

Szrjeborni Bianka

2012. december 21. péntek 07:25

Többször is mesterségesen duzzasztotta keblét Molnár Anikó, de azzal nem számolt, hogy melle implantátum nélkül is nőni fog. Márpedig ez történt, miután jó pár kilót felszedett.

Molnár Anikó pomázi otthonában lábadozik az ünnepek alatt. Az egykori Nagy Ő ugyanis kisebbre, ötszázról négyszáz köbcentisre cseréltette mellimplantátumát.

– Erre azért volt szükség, mert tizenöt kilót felszedtem az elmúlt két évben, és ha egy nő hízik, elsőként a melle gyarapodik, ez velem sincs másként. Ennek következtében már dupla D kosaras melltartót kellett hordanom, és még az is épphogy jó volt rám. Zavart alvás és munka közben, de nem is tetszett már – mesélte a ValóVilágban megismert egykori modell. – Jogosan szegezik nekem a kérdést, hogy akkor miért nem fogyok le műtét helyett – mesélte Anikó, de rögtön válaszolt is a Borsnak: nemcsak kisebbíttetni kellett a keblét, de fel is kellett varrni.

– A hízástól megnyúlt a bőröm, és megereszkedett a mellem, ami nagyon zavart. Ez csak rosszabb lett volna, ha le is fogyok. Ráadásul a hátproblémám miatt most edzeni sem tudok – tette hozzá.

Anikó nem bízott minden átalakítást az orvosokra, így neki is lesz tennivalója, hogy visszaszerezze régi alakját.

– Zsírleszívásra is készültem, de két nappal a műtét előtt felhívtam az orvosomat, és lemondtam. Egyrészt féltem a műtéti fájdalmaktól, másrészt rájöttem, hogy ha a hasamat megcsináltatom, a fenekem, a combom és minden más ugyanolyan marad. Inkább jövőre ráveszem magam az aktív mozgásra, de egyelőre örülök a kisebb mellemnek.

Az új külső nem csak Anikó önértékelését javítja, talán ahhoz is hozzásegíti, hogy végre társat találjon magának. Torkig van ugyanis az egyedülléttel.

– Fél éve volt utoljára kapcsolatom, de nem tartom említésre méltónak, mert elég csúnyán váltunk el. Évekkel ezelőtt voltam utoljára szerelmes, és már nagyon hiányzik ez az érzés. Nem járok el bulizni, nem keresek egyéjszakás kalandokat, sőt, 37 éves fejjel ez már szóba se jöhet. Nem a szex hiányzik, hanem hogy szeressek és szeretve legyek – fogalmazott.

Anikó nagyon várja az új évet, mert úgy érzi, csupa jó dolog vár rá, és tervei is akadnak bőven.

– Az ünnepekre nem vállaltam munkát, mert tudtam, hogy lábadozni fogok. Számomra nem különleges ez az időszak, mert az év minden napján imádom az édesanyámat és a szeretteimet. Inkább félek a karácsonytól, mert rám ül az a tudat, hogy nincs párom, nem tudok kihez hozzábújni. Ezért is időzítettem így az operációt, hogy ne búslakodjak, hanem a gyógyulással foglalkozzam.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újra lesz Moszkvics, mutatjuk hogy nézhet majd ki

vg.hu

Hamarosan jöhet a 800 forintos kenyér

life.hu

Újabb információk kerültek napvilágra Berki Krisztián lehetséges drogdíleréről: megszólalt az ügyvéd

ripost.hu

Kihallgatták a nyomozók Berki Mazsit: Ez történt a rendőrségen

hirtv.hu

Erdő Péter lehet Ferenc pápa utódja

origo.hu

Szemen lőtte magát a Giro mai győztese, kórházba vitték + videó

borsonline.hu

Elárulták a tudósok: létezik a miénk mellett a másik világ

mindmegette.hu

HA ÍGY GRILLEZED A MARHAHÚST ÉS A ZÖLDSÉGEKET, TE LESZEL A KERTI SÜTÖGETÉS MESTERE! (x)

borsonline.hu

Gidófalvy Attila kigyógyult a rákból: „Most már biztos, hogy megmaradok!”

További cikkek

Gyász

Drámai részletek: Mazsi így azonosította Berki Krisztián dílerét

Fogyás

Elképesztően sovány Gáspár Evelin, csak csont és bőr