Celeb

Besárgultak Hollywood bombázói - fotókkal

Bors

Létrehozva: 2012.12.23.

A sárga az irigység színe – tartja a mondás, ám azt nem tudni, a hírességeket ez motiválta-e, amikor tömegesen döntöttek úgy, hogy az idei év rangos eseményein citromszínű ruhakölteményekben sokkolják egymást, nő és az illusztris vendégeket.

NICOLE RICHIE, akit Paris Hilton barátnőjeként ismerhettünk meg, s aki realityhősből lett színésznő, író, zeneszerző és ki tudja még mi minden, ruhákat, cipőket és ékszereket is tervez. Így aztán nem is olyan meglepő, hogy felvette egy New York-i partira ezt a földet söprő, majdhogynem csípőig sliccelt kreációt. Néhány vendég szerint csak napszemüvegben lehetett elviselni a látványát, ám arckifejezését elnézve, Nicole elégedett volt önmagával.

 

BRITNEY SPEARS, az X–Faktor ítésze, a tehetségkutató fináléján sokkolt neonárnyalatú ruhájával. Dacára annak, hogy Britney eléggé kigömbölyödött mostanában, felvette a lehető legelőnytelenebb színű és szabású, mélyen dekoltált miniruhát, magyarán mondva, közönséges göncöt. A szemet nem gyönyörködtető látványt megspékelte egy ugyancsak sárga patacipővel – szemtanúk szerint ellopta a show-t, csak épp nem jó értelemben  

 

KRISTEN STEWART, a Twilight sztárja a rockzenekarokat reklámozó pólók megszállottja, ám társasági eseményeken megerőlteti magát, s igyekszik estélyire vagy legalábbis alkalmi ruhára emlékeztető darabokat felvenni. Öntörvényű, de a „sárgaláz” őt is megfertőzte: a vámpíros sorozatot népszerűsítő turné egyik állomásán igénytelen anyagból készült, citromszínű öltözékben pózolt – stílusosan a leheto legsavanyúbb arckifejezéssel.

 

CLAIRE DANEST, aki a közelmúltban adott életet első gyermekének, talán eddig soha nem láttuk sárgában. Vélhetoen azért nem, mert a szőke színésznőre amúgy sem jellemző, hogy a rikító színek szerelmese, ráadásul sokáig hitt abban, hogy a szőkéknek nem áll jól ez a szín, mert sápaszt. Nos, Claire szakított a hagyományokkal, s megtette a merész lépést: egy díjátadón zsákszabású, citromsárga szaténkreációban jelent meg, és cseppet sem tűnt sápadtnak… 

 

ELLE MACPHERSONmodell a közelmúltban, a müncheni Szent Borbála-ünnepséget követő partira hozott egy kis napsütést – rafinált szabású, rendkívül elegáns, hosszú napsárga estélyiben. A hatást pedig csak fokozták Elle aranyszín loknijai. A 49 éves modell örömmel pózolt a fotósoknak, s szemtanúk elmondása szerint olyan jól állt neki ez a vidám szín, hogy akár húsz évet is letagadhatna a korából.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek