Celeb

Adél, óvakodjál Istenes Bencétől!

Bors

2012. december 11. kedd 07:15

Ebből sem lesz esküvő! – legyintettek Istenes Bence volt párjai, amikor a műsorvezető és Csobot Adél kapcsolatáról kérdeztük őket. Többségük nem jósol nagy jövőt a pajkos énekeslány és a szívtipró műsorvezető románcának.

Istenes Bence még csak huszonöt éves, de lassan többet szerepelt nőügyeivel a bulvárlapokban, mint Bochkor Gábor és Majka együttvéve. A legfrissebb hírek szerint most Csobot Adéllal jár, és bár az érintettek szemérmesen hallgatnak róla, tévés körökben már nyílt titok a kapcsolat. A minap a lány mentora is erre utalt lapunknak nyilatkozva: „A szerelem megléte, születése és elvesztése is kreatívvá teszi az embert” – mondta Malek Miklós.

Istenes Bence egyik közismert szerelme Iszak Eszter volt, akit a Viva Tv-nél ismert meg. A csinos szőke lány a Bors megkeresésére diplomatikusan elhárította az esélylatolgatást, nem bocsátkozott jóslatokba arról, meddig tarthat Bence és Adél románca.

– Három hónapig jártunk együtt, azóta is beszélünk, mert normális viszonyban váltunk el, és normális a viszonyunk most is. Mindez két évvel ezelőtt volt, én már lezártam – mondta Eszti.

A Viva műsorvezetőnője alighanem már elfelejtette, hogy milyen viharosan ért véget szerelmük: a Bors cikkéből értesülhetett róla, tavaly a CKM buliján Bence és VV Anikó összecsókolózott, amit a lapunk fotósa meg is örökített. Alig tíz nappal később egy buliban már ismét Iszak Esztit ölelte, és erről is készült kép. Mindeközben – vagy mindezt néhány héttel megelőzően – VV Zsófi ismerte el a Borsnak, hogy egy párt alkot Bencével. A műsorvezető azonban ezt tagadta. Zsófi a Borstól hallott az új szerelemről.

– Ő kicsoda? – kérdezte Adél nevét hallva. – Csak nem megtalálta az igazit? Mondjuk én nem úgy ismerem Bencét. Nem a hosszú távú, komoly kapcsolatok híve. Annak idején szerintem én ciki lehettem neki, ezért nem vállalt fel, meg akkor már képben volt Anikó is – magyarázta.

VV Anikó ezúttal nem kívánt nyilatkozni, de Bence első nagy és ismert szerelme, Kovácsovics Fruzsi igen.

– Jóban vagyunk, tartjuk a kapcsolatot – mondta az énekesnő. – Sokszor mondtam már neki, hogy lehetne ezt diszkrétebben is csinálni, mert nem biztos, hogy jót tesz neki, ha folyton a magánéletéről cikkeznek. Mindenesetre kívánom nekik, hogy érezzék jól magukat egymás mellett addig, amíg lehet. Mert nagy jövőt azért nem jósolok nekik. Bence egyébként nagyon sok jót tud adni az embernek, igaz, rosszat is – mondta mosolyogva Fruzsina.

Hogy az X-Faktor döntőjét követően vállalja-e a kapcsolatát a fiatal pár, azt nehéz megjósolni, de a jelek szerint a verseny ideje alatt Bence igyekszik diszkrét maradni.

– A mai napig nem nyilatkoztam semmit ezzel kapcsolatban, mégis tényként kezelik, hogy egy pár vagyunk – mondta a Borsnak a tévés. – Én nagyon szeretném, legfőképpen Adél miatt, hogy a műsorra koncentráljon mindenki. Ő egy tizennyolc éves lány, élete lehetőségének kapujában. Megterhelő heteken van túl mentálisan és fizikailag is, és az következő napokban ez fokozottan igaz lesz. Így egyelőre ebben az ügyben nem is kívánok nyilatkozni. Emellett rám is fontos feladat vár, vasárnap egy egész napos, élő talkshow házigazdája leszek az RTL Klubon. Ami még bosszantó, hogy az internet azzal van tele, mennyit csajozom, meg kikkel járok. Azt gondolom, az természetes, hogy az ember a saját köreiből választ vagy talál leggyakrabban párt. Nem csak én vagyok ezzel így. Fruzsinát a Viva TV-n ismertem meg, megkedveltem. Esztivel hasonlóan indult. Anikóval az RTL-nek köszönhetően jöttünk össze. Alapvetően szerintem azzal nem lehet semmi baj, hogy egy huszonöt éves fiú csajozik – tette hozzá a műsorvezető. 

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Exatlon

Monoki Lehel számára a legnagyobb próbatétel a szerettei hiánya

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Felfoghatatlan tragédia: Furcsa zajra ébredt a házaspár, a következő percben holtan feküdt egyikük

metropol.hu

Ezt neked is ki kell próbálni: sajtos pogácsa olvasónk ajánlásával

life.hu

Tápai Szabina megszólalt: "A mi házasságunk egy óriási hullámvasút"

magyarnemzet.hu

A baloldal ámokfutásra készül az egészségügyben - videó

heol.hu

Halálos baleset történt a 31-es főúton

origo.hu

Döbbenetes mennyiségű édesvíz került az óceánba egy jéghegy miatt

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: koronavírusos a góllövőlistát vezető Kay Smits

vg.hu

Változott a trend: másra használják az ATM-eket a magyarok

nemzetisport.hu

Videó: Cavani eksztázisban! Látni kell a „Matador” és a többi MU-játékos gólörömét

vg.hu

A Pfizer vezérigazgatója szerint nem járható út négyhavonta oltatni

origo.hu

Nézegessen képeket az egykori magyar gyorsétteremláncról, a City Grillről!