Celeb

A celebek meztelenkedéssel lopják el a showt - fotók

Bors

2012. december 2. vasárnap 10:45

Új trend hódít Holly­-woodban: a celebek azon versengenek, ki vesz fel kihívóbb ruhát társasági eseményre. Nem bíznak semmit a fantáziára, áttetsző kreációkkal hívják fel magukra a figyelmet.

A Twilight hétköznapokban kimondottan szakadt sztárjától, Kristen Stewarttól Rihannán át Heidi Klumig szinte minden hollywoodi híresség megpróbálja a lehetetlent: „alulöltözni” a többieket. Ez persze nem azt jelenti, hogy ócska, turkálóból beszerzett göncökben érkeznek nagyszabású társasági eseményekre: épp ellenkezőleg, a szinte mindent megmutató, inkább függönyre, mint gálaruhára emlékeztető öltözékek nagyon is drágák – és rendkívül merészek.

Beyoncé a New York-i Metropolitan Múzeumban rendezett szédületes divatbemutatón bújt ugyancsak fekete csipkeszerkóba. Az összes domborulatát megmutató öltözék pávafarokra emlékeztető, lilás uszályban végződött, és leginkább az énekesnő dömbölyded hátsójára helyezte a hangsúlyt.

Rihanna, akinek mániája a meztelenkedés, a Grammy-díj átadójára ugyan felöltözött, de a hófehér szőrmecsíkokból álló ruhában aligha merészkedne bárki is az utcára – leszámítva Ririt, akinek a keblétől a combjáig minden egyes porcikáját megcsodálhatta, aki ebben a kreációban látta.

A Twi­light – Hajnalhasadás második részét népszerűsítő kampánykörút egyik állomásán vette fel ezt a drámai fekete csipke kezeslábast, amely nem csak a színésznő alkalmi vámpír mivoltát hivatott megerősíteni, arra is kiválóan alkalmas, hogy a többi szereplőtől ellopja a show-t, és minden figyelem rá irányuljon.

A gyönyörû topmodell, Heidi Klum még az áttetsző ruhákban is igyekszik megőrizni eleganciáját: egy neves kozmetikai cég ­rek­lám­arcaként szüksége is van rá. Az ő öltözéke is éppen annyit takar, mint a ­töb­bieké, de valahogy mégis visszafogottabbnak tűnik – talán Heidi kisugárzása miatt.

További cikkek

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

origo.hu

Utolértek egy autót Pécelen, amit a sofőr művelt, olyat csak filmekben látni - videó

888.hu

Márki-Zay Péter elkezdett fogyatékosozni

life.hu

Új intézkedés: a szülők nem vihetik óvodába oltatlan gyermekeiket ebben a városban

hirtv.hu

Lezárt akta: A vendégseregben volt a tolvaj

vaol.hu

77 évvel ezelőtt történt: Szombathelyen rejtették el a magyar aranytartalékok egy részét

origo.hu

Porszívó és légtisztító egyben

vg.hu

WHO: az omikron vethet véget a járványnak

nemzetisport.hu

Videó: a volt angol bíró szerint a Liverpool 2. és 3. góljai is játékvezetői hiba

astronet.hu

A Mars jegyváltása és a Vénusz előre indulása komoly lehetőségeket jelez a héten nekünk

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a lengyelek megóvták az oroszok elleni meccset – sajtóhír

origo.hu

Amerikainak gondolt kolbásszal küzdött a vendégekért a Kádár-diktatúra furcsa gyorsétterme, a City Grill