Celeb

Radics Gigi: szűzen megyek férjhez

B. B. B.

2012. november 28. szerda 07:25

Míg a magyar fiatalok átlagosan tizenhárom évesen vesztik el a szüzességüket, addig Radics Gigi ritka elvet vall. A Megasztár győztese a szerelem beteljesülését a nászéjszakán tervezi.

Radics Gigi mindössze tizenhat éves, de határozott elképzelései vannak az életről: hiába a hirtelen jött siker, a tinédzser két lábbal áll a földön, és ugyanaz a tiszta lelkű lány maradt, aki szülőfalujában, Endrefalván volt.

Gigi szombaton a Klubrádió Klubdélelőtt című műsorának vendége volt, és a műsorvezető többek között a magánéletéről faggatta.

– Vágysz valami szerelemfélére? – kérdezte a műsorvezető Gigitől. – Még ha vágynék, akkor se lenne rá idom. Biztos lesz majd olyan időszak, amikor azt mondom, most már kell egy pasi, de nem érzem úgy, hogy ennek most lenne itt az ideje – válaszolta határozottan Gigi, akiről a Bors már megírta, még nem volt igazi, komoly kapcsolata. Egyedül a Megasztárban került közelebb egy kicsit versenytársához, Burgess Benjihez, akit a rádióbeszélgetés során is megemlített.

– Nagyon tetszett, de a műsor után egy más embert ismertem meg benne – mondta a fiúról szomorúan Gigi, aki arról is beszélt, mit szólna a papája, ha egyszer azzal állítana haza, hogy ott akar aludni a barátja.

– Húúú, ez elképzelhetetlen! – nevetett, majd komolyan folytatta. – Jó dolognak tartom, ha házasság előtt nincs semmi. Ez az egyetlen roma hagyomány, amit betartok. A legtöbb roma lány nem engedi, hogy az esküvő előtt ott aludjon a fiú – mesélte szemérmesen a fiatal énekesnő.

Manapság, amikor a magyar fiatalok átlagosan tizenhárom évesen vesztik el a szüzességüket, bizonyára furcsállva néznek kortársai Gigire. A Bors munkatársa azt kérdezte a Megasztár 2012 győztesétől, hogy mit mond azoknak a barátnőinek, akik másként vélekednek a szexualitásról.

– Ragaszkodom ahhoz, amiket elmondtam, ezt az utat szeretném bejárni, tiszteletben tartva a hagyományainkat – jelentette ki határozottan.

 

Divat a szüzesség

Radics Gigi nem az egyetlen fiatal sztár, aki ragaszkodik ártatlanságához és erkölcseihez. Az amerikai Jonas Brothers nevű formáció tagjai például szüzességi fogadalmat tettek házasságuk napjáig. A popcsapat büszkén hirdeti elveit, és a fiataloknak is ezt az életformát ajánlja. Ellenpélda azonban Britney Spears, aki – miközben éveken át az orránál fogva vezette a világsajtót szüzességével kapcsolatban – már 14 évesen iskolatársának adta ártatlanságát.

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

likebalaton.hu

Kopperos, pejeros – régi mesterségről is vall az új látványosság

origo.hu

Idő előtt: máris megmutatta a Micra utódját a Nissan

zaol.hu

Holttestet találtak Bozsokon, bűnügyi helyszínelők is vannak a helyszínen

origo.hu

Szokatlan megjelenésű, ritka mezeikabóca-félét találtak Ugandában

origo.hu

Fontos bejelentést tett egy népszerű hazai áruházlánc a SZÉP-kártyákról

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a spanyolok a dánok testén keresztül újra a döntőben

mandiner.hu

Spanyolország túljutott a hatodik járványhullám csúcsán

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

origo.hu

Halle Berry januárban is a szabadban meztelenkedik - fotó