Celeb

Kísért a múlt: váratlan fordulat O.J. Simpson ügyében

Bors

2012. november 22. csütörtök 22:45

Két ember meggyilkolása miatt már börtönben ül az a férfi, akinek a neve felmerült az hírhedt O.J. Simpson ügyben. Glen Rogers nemcsak ismerte a párt, de Brownnal barátkozott is, legalább is a gyilkos testvére ezt állítja. A sportoló feleségének és szeretőjének feltételezett gyilkosa most a kivégzését várja.

Lehet, hogy mégsem a sportoló ölte meg feleségét és szeretőjét, hanem Glen Rogers - írja a MSN. Legalábbis erre lehet következtetni azokból a dokumentumokból, amelyek most kerültek nyilvánosságra, és amelyek a Discovery Channel tulajdonában vannak.

Rogers állítólag egy részmunkaidős festő volt, aki O.J. Simpson parancsára akarta ellopni az asszony gyémántfülbevalóit. Állítólag a sportoló azt is mondta: ha kell, ölje is meg a nőt is, ezért hallgatott erről a történetről eddig mindenki. Rogerst időközben elítélték egy floridai és egy kaliforniai gyilkosság miatt, és jelenleg a kivégzésére vár. A férfi testvére beszél a dokumentumfilmben arról, hogy Rogers akkoriban azzal dicsekedett, hogy összeismerkedett Brownnal, O.J. Simpson nejének szeretőjével, ráadásul a gyilkosságok ideje alatt biztosan a környéken tartózkodott.

Még 1994-ben vádolták meg a színész-futballistát azzal, hogy nejét és szeretőjét egy késsel lekaszabolta. Amerika leghangosabb pere végül felmentéssel zárult. Meggyilkolt felesége családja azonban vagyoni kártérítés miatt újabb pert indítottO.J. Simpson ellene, amelyet megnyertek, így 33.5 millió dollár kártérítést kellett fizetnie a sportolónak.

O.J. Simpson ez az ítélet csődbe vitte. 2007 szeptemberében pedig letartóztatták, mert betört egy hotelszobába és kereskedőtől sportereklyéket vett el. A büntetése azért volt különösen nagy, mert fegyverrel követte el a bűncselekményt. Legkorábban 2019-ben szabadulhat, akkor bocsátható ugyanis szabadlábra. 

További cikkek

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Dráma

Átérzem a hajléktalanok problémáját! – Itt húzta meg magát a magyar zenész, akinek leégett a háza

Ez is érdekelhet

vg.hu

Elon Musk agyimplantátum-gyártó cége embereken kísérletezne

ripost.hu

Megszólalt a orvos: ez az omikron 9 tünete, ami kifejezetten az oltottaknál jelentkezik

life.hu

"Másodszor is igen" - A Maldív-szigeteken vette feleségül újra szerelmét a magyar énekes - Fotók

magyarnemzet.hu

Vásárhelyi Mária csúnyán kifakadt a jobboldali szavazókra

kemma.hu

Halálos baleset Tatabányán: vélhetően rosszul lett az ütközés előtt az áldozat

origo.hu

Durrogtatással oszlatnák el a szmogot lengyel kutatók

origo.hu

Rekordot döntött a kastélyok és várak látogatottsága tavaly Magyarországon

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 22.: Különös látomásokat, álmokat jeleznek a bolygók

nemzetisport.hu

Női kézilabda: az idény végén visszavonul az ETO kapusa

origo.hu

Ijesztő videón két kamion ütközése az M0-son, az egyiknek az ajtaja is kiszakadt