Celeb

Múmia lett Debreczeni Zitából

Létrehozva: 2012.10.10.

Debreczeni Zita munka közben szenvedett balesetet. Fejét hófehér gézturbán ékesíti, amit állítólag a mai divatbemutatón is viselni fog.

Fejét és kezét is kötés csúfítja a szép modellnek. Debreczeni Zita nincs túl szerencsés szériában, először a csuklója sérült meg edzés közben, később pedig a fejét törte be egy fotós munka alatt, ahová egy sportrendezvényről sietett.

– Sajnos a rendezvény után egy fotózáson történt velem egy kis baleset. Egy rossz mozdulat miatt betört a fejem, és két öltéssel össze kellett varrni – mesélte rajongóinak Facebook-oldalán.

– Most kaptam egy kis turbánt a fejemre, amit lehet, hogy a szerda esti Sugarbird-bemutatón is viselnem kell. Kedden dől majd el, hogy milyen gyorsan jön rendbe a fejem. De bízzunk a legjobbakban és nem lesz semmi baj, ugye? – aggodalmaskodott, s viccesen múmiához hasonlította magát.

A képeket elnézve valóban nem is tévedett nagyot. A baleset részleteiről a Bors is szeretett volna többet megtudni, de Zita ennél többet nem akart elárulni. Sajtósa csak annyit mondott el, hogy a modell részt vesz a szerda esti divatbemutatón – kérdés, hogy milyen megoldásokkal takarja majd el a fején éktelenkedő kötését.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek