Celeb

Miley Cyrus rossz irányban változott a sikertől

Ferenczi Fruzsina

Létrehozva: 2012.09.11.

Híres szülők árnyékában 2. rész - Kinek nyomasztó teher, kinek behozhatatlan előny, hogy híres ember gyerekének született. Miley Cyrus az apjának akart bizonyítani.

Miley Cyrus esetében százszázalékosan igaz a mondás, hogy az alma nem esik messze a fájától, hiszen édesapja a countryénekes és színész Billy Ray Cyrus. Édesanyja Leticia Cyrus, keresztanyja Dolly Parton countryénekes, nagyapja a politikus Ron Cyrus.

A kis Miley 1992-ben, Tennessee államban látta meg a napvilágot Destiny Hope Cyrus néven. Szülei azért adták neki ezt a nevet, mert úgy gondolták, egy nap még sokra fogja vinni. Igazuk is lett. A Miley név apjától eredt, mert kislányként gyakran szólította a mosolygós lányt Smiley-nak, így jött a Miley becenév.

Már tizennégy évesen a Disney csatorna sztárja lett a Hannah Montana sorozat főszereplőjeként, ez azonban elrontotta kapcsolatát az apjával, aki szerint Miley rossz irányba változott a sikertől. Tizenhat évesen szólókarrierje is elkezdődött, amikor kiadták a sorozat betétdalait tartalmazó cédét. Első önálló albuma, a Meet Miley Cyrus 2007 júniusában jelent meg, rajta a See you again című számmal, mely azonnal felkerült az amerikai top 10-es listára. Karrierje ezt követően töretlenül ívelt felfelé, igazi sztár lett, a paparazzók természetesen folyton a sarkában voltak. Miley valódi filmsztárrá igazán a Hannah Montana: A film kapcsán vált, és ekkor beindult a színészi karrierje is. Az Utolsó dalban egy tehetséges énekest játszik, akinek apja is zenész, filmbeli karakterének sorsa kísértetiesen emlékeztet saját életére. 

Édesapjával a Hannah Montana sikere után javult meg a kapcsolata, egy közös dalt is írtak, a Butterfly fly away-t. A szám egy lányról szól, aki lassan felnőtté válik, és felismerhető benne az az apai aggodalom, amit Ray a lánya iránt érez. Köztudott, hogy mindig féltő szigorral kezelte Miley magánéletét, és nemigen engedte őt randizni. Ám a papának már nem kell izgulnia.

Miley nemsokára oltár elé áll Liam Hemsworth színésszel. De a legújabb pletyka szerint valójában leszbikus, ezt a frizurájából szûrte le Evan Rachel Wood. A színésznô, miután meglátta a lány rövidre vágott, punkos haját, kijelentette, hogy ez egyértelmûen azt bizonyítja, hogy az egykori Hannah Montana a saját neméhez von-
zódik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek