Celeb

Jót tett Keleti Györgyinek a börtönélet

B. M.

2012. szeptember 25. kedd 09:45

Keleti Györgyi azt mondja, megjárta a poklot, de a börtönnek köszönhetően sikerült talpra állnia, és a boldogság is rátalált. Szerinte mindenkinek jót tenne néhány hét a rácsok mögött.

Prostibotrányba keveredett, felfüggesztettet kapott, gyógyszerfüggő volt, megjárta a börtönt, szerelmi élete csőd volt. Sorra jöttek a mélypontok Keleti Györgyi életében, de aztán rátalált az igaz szerelemre, és most már gyűrűsmenyasszonyként él párja, a tehetős orosz üzletember, Nyikolaj oldalán.

– Az ember életét hullámhegyek és -völgyek kísérik. Valóban megjártam a poklot, de azt gondolom, a megszerzett tapasztalatok – hiába tűntek akkor szinte kibírhatatlannak – változtattak rajtam. Sokkal erősebb lettem lelkileg, alakultam emberileg és a gyógyszerfüggőségemtől is megszabadultam. Azt gondolom, a börtönnek is köszönhető, hogy két éve szépen, lassan sikerült talpra állnom, és rám talált a boldogság. Sok makulátlan, ám önsorsrontó módon élő embert beutalnék egy néhány hónapos börtönterápiára. Sokkal eredményesebb, mint bármilyen lelki gyógykezelés – mondta a Borsnak Keleti Györgyi, aki irigylésre méltó életet él.

– Nem a külsőségek és az anyagiak tesznek boldoggá. Nem tagadom, volt olyan időszakom, amikor a külcsín fontosabb volt a belbecsnél. Rossz emberek vettek körül, de ez mára megváltozott. A börtön után volt egy időszak, amikor az ügy finanszírozása miatt lenulláztam a bankszámlámat, gyakorlatilag ennivalóra sem volt pénzem. Édesanyám régi autójával jártam, és volt rajtam súlyfelesleg is. De boldog voltam, mert mellettem álltak a barátaim, akik olyan tanácsokkal láttak el, amelyeket máig betartok. Egy dolog hiányzott: a szerelem. Akkor véletlenül – bár nem igazán hiszek a véletlenekben – találkoztunk Nyikolajjal, akire nem a pénze, hanem a kisugárzása miatt figyeltem fel. Belenéztem a szemébe, rám mosolygott, és éreztem, megtaláltam, akit kerestem. A pénz jó, ha van, de én például takarékos vagyok. Nem költök felesleges drága holmikra, megfogom a pénzt. Sokan meglepődnének, ha tudnák, az előítéletekkel ellentétben mennyit költök egy hónapban, de erről nem beszélek. Nem titkolózom, csak ehhez senkinek semmi köze nincs – mondta Györgyi.

 

Konyhatündér lett 

Keleti Györgyi az előítéletekkel ellentétben teljesen hétköznapi életet él.

– Nyikolaj kora reggel indul munkába, én a délelőttöt házimunkával töltöm. Főzök, mosok, takarítok. Egyetlen kikapcsolódásom a testedzés volt hetente néhány alkalommal, de mostanában a terembe sem jutok le, mert a hamarosan megjelenő könyvemen dolgozom. Minden este otthon várom a páromat, órákat beszélgetünk, filmeket nézünk és a két kiskutyánkkal játszunk. Semmi izgalmas vagy meghökkentő részlettel nem tudok szolgálni a magánéletemmel kapcsolatban – mondta az egykori modell.  

További cikkek

Szexi

Öt éven keresztül a hazát védte, most pornófilmekben fegyverezi le a férfiakat

Veszteség

Koltai Lajos: Őrzöm a feleségem fotóját

Ez is érdekelhet

magyarnemzet.hu

A szülész-nőgyógyász rácáfol Márki-Zay Péter szavaira

she.life.hu

Azt hittem, hogy barátok vagyunk, erre kiderült, hogy csak ágyba akarsz vinni

magyarnemzet.hu

Varga Judit: Súlyos tüneteket produkál az agresszív nyugati liberalizmus

szon.hu

Micsoda fotó esett be Dominikából! Elalélt mindenki Pap Dorci popsijától!

origo.hu

Tempósan jöhetnek a frissítések a Galaxy mobilokra

vg.hu

Kiderült, miért húzódik el sokaknál a Covid-megbetegedés

ripost.hu

„Szia drágám, délután jövök érted!” – Így segíthetsz a 3 évesen árván maradt Dávidnak

origo.hu

Filmbe illő autós üldözés volt Debrecenben, azt is felvették, ahogy leteperik a rablókat - videó

ripost.hu

Ezért érdemes most összegyűjtened 10 tojásos dobozt

origo.hu

Leszámolt a vásárlók vágyaival a Tesla, nem kapják meg, amit akarnak