Celeb

Jessica Simpson megint csúnyán leégette magát

Bors

Létrehozva: 2012.09.05.

Sokan emlékeznek még arra, hogy az énekesnő nem igazán hangjával, sokkal inkább elképesztően bugyuta kérdéseivel és kijelentéseivel írta be magát a celebtörténelembe. Az elmúlt években sikerült visszafognia magát, azonban most megtört a hallgatás és ismét kiröhögtette magát.

Jessica Simpson akkor érdemelte ki a világ egyik legbutább híressége címet, mikor 2009-ben egy MTV-s realty show-ban kiselőadást tartott arról, hogy a tonhal igazából hal, vagy inkább csirke. Ezzel az eszmefuttatással sokáig rajta nevetet mindenki, így nem meglepő, hogy az elmúlt években tartózkodott a nyilvános okoskodástól. Mostanáig.

Simposon egy interjúban teljesen kiborulva arról beszélt, hogy nem érti teste miért nem pontosan olyan mint terhessége előtt volt. A híresség még azt is közölte a riporterrel, ő azt hitte amint megszületik a gyerek, a terhesség alatt felszedett kilók abban a pillantban eltűnnek.

A világhírű énekesnő ezen mondatai hamar körbejárták az egész világot és az internetes társadalmat, ahol jelenleg sokan Simpson naiv elképzelésein nevetnek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek