Celeb

Döbbenetes módon szépül Sandra Bullock

szabadi

2012. szeptember 5. szerda 15:45

Korosodó szexbombák 3. rész - Lassan belépnek az ötödik ikszbe, de letagadhatnának tíz-húsz évet. Van, aki elismeri, hogy sebészkés tartja karban, van, aki nem. Sorozatunk harmadik része a természetes szépséget megtestesítő Sandra Bullock szépségtitkairól szól.

Meghökkentő vallomást tett a beépített szépség, aki néhány hete ünnepelte 48. szülinapját. Noha Sandra Bullock nem sorolható a tipikus szexbombák közé – a természet cicifronton kissé szűkmarkúan bánt vele –, mégis számtalan férfi imádja a természetessége miatt. És Bullock – aki a homlokbotoxozást nem vallja be, pedig tény, hogy átesett rajta – elterelő hadműveletként egészen meglepő szépségpraktikájáról mesélt.

– Pályafutásom során nem kevés szépségtrükkel találkoztam – magyarázta a Beépített szépség második részének londoni premierjén. – Többek között így tudtam meg, hogy az aranyérkenőcs az egyik leghatásosabb fegyver a ráncok, sőt a szem alatti karikák ellen is. A filmben is elhangzik, és magam is kipróbáltam – győzködte a meghökkent újságírókat a színésznő, ám feltételezhető, hogy nem a popókenőcsnek köszönheti arca fiatalos ragyogását. Erről ugyanis a kozmetikusok többsége állítja, jobb, ha nem próbáljuk ki, mert allergiát okozhat.

– Hozzáteszem, engem rendkívüli módon idegesít, ha valaki állandóan a ráncai miatt nyavalyog, de azért az utóbbi időben már engem is foglalkoztat a téma. Olyannyira, hogy beszereztem néhány méregdrága szemránckrémet és hidratálót is – vallotta be nemrégiben mosolyogva a sztár, aki gyűlöl koplalni. – Nem tudom elképzelni, hogy valaha is lemondjak a finom falatokról. Igazi ínyenc vagyok, ha pedig felszalad rám néhány kiló, segít a zónadiéta. És persze a mozgás is, én a futás megszállottja vagyok. Kocogás közben kikapcsolok, és semmilyen problémán nem rágódom – részletezte a tiniarcú sztár, aki állítja: az akupunktúra is segített neki abban, hogy drasztikus arcfiatalításra eddig nem volt szüksége.

– Sőt, nemcsak arcfiatalításra kiváló, csökkenti a szorongást is. Évek óta használom, nem is értem, mások miért nem hisznek ebben az ősi, kipróbált és hatékony módszerben – fejtegette Sandra, aki a futás mellett rendszeresen kerékpározik, kickbokszol, és minden alkalmat kihasznál, hogy megmozgassa tagjait.

– Ha időm engedi, inkább gyalogolok, nem ülök taxiba. A tökéletes külső szinte elvárás Hollywoodban, de nekem nem kell kés alá feküdnöm ezért. Egészségesen élek és jók a génjeim – mondta Bullock, akinek ez utóbbi kijelentése nem túl eredeti.

(Folytatjuk)  

További cikkek

Fájdalom

Könnyekben tört ki Babicsek Bernát édesanyja, ezt mondta a tragédia után

Szexi

Madonna ismét elfelejtette, hogy 63 éves: csipkebugyiban mutatta meg formás fenekét

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

„Egy büdös fasiszta cigány vagy” – üvöltötte az aluljáróban a DK-s roma önkormányzati elnök

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 29.: az Ikrek fellélegezhet, a Skorpió adja át magát a boldogságnak

origo.hu

Mutatjuk, mit javasol a katásoknak a NAV

vg.hu

Már egy ideje terjedt a koronavírus, mire észrevettük

kisalfold.hu

Rossz besorolásból lett súlyos baleset az M1-esen - videó

origo.hu

Jetpackes mechákhoz kerestetik operátor

vg.hu

Sorra mondják le koncertjeiket a világsztárok, kidőltek a Covidtól a stábtagok

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

borsonline.hu

Bemásztak az ablakon, alvás közben erőszakoltak meg egy budapesti nőt

vg.hu

Ez lehet a hatása az orosz-ukrán konfliktusnak

origo.hu

Riasztott az Aldi, fémdarabok lehetnek ebben a kávéban