Celeb

Beckham kollégája lesz Liptai Claudia

GYLF

2012. szeptember 20. csütörtök 08:35

Bár Liptai Claudia a tévécsatornák jóvoltából lett híres, már nem függ tőlük. Könyve kasszasiker, rövidesen pedig a divatiparban is megveti lábát.

Hónapok óta egyre jobb formában van, sugárzik, mosolyog és szemlátomást élvezi az életet. Most már az is tisztázódni látszik, mi okozhatja Liptai Claudia örömét. A TV2 legnagyobb sztárja nagy produkciót nem kapott ugyan az őszre kenyéradójától, ráadásul a párkapcsolata is véget ért, ám most kezdődő üzleti karrierje nagyon is reményteljes. Már elkészült első, Az álomnő című, hamarosan megjelenő kalandregényének borítója, ráadásul saját tervei alapján. A címlapon egy tizennyolc esztendős modellel közösen mosolyog a leendő vevőkre. Van is oka derűlátásra, hiszen megbízható forrásból megtudtuk, Clau könyvére mármost százával érkeznek az előjegyzések, és első körben tízezer példány landol majd a könyvesboltok polcain. Már ezzel közel ötmilliót zsebelhet be, de ez csak a kezdet. Újabb kiadások esetén a határ a csillagos ég.

– A kereskedők részéről óriási az érdeklődés a könyvre, a napokban adják le a rendeléseiket, és most folyik ezek az összesítése. Nagyon sokat jelent a kiadó számára, hogy már most az év könyvszenzációjaként emlegetik – mondta a Borsnak Horváth Susa, a kiadó sajtóreferense.

És ez még nem minden! Claudia a fiatal újságírólány afrikai kalandja mellett időközben egy saját cipőkollekció tervét is papírra vetette. A rajzokból pedig valóság lesz. A Salamander céggel is tárgyalnak, és ezzel összefüggésben felmerült a szakma talán legnagyobb hazai tervezőjének, Vágó Rékának a neve is. Utóbbi sem tagadta meg keresésünkre az előtte álló lehetőséget, de nyilatkozni egyelőre nem akart.

A Bors megtudta, hogy a cipők mellett egy saját ruhakollekcióval is jelentkezik az önállósodó műsorvezetőnő.

– A Megasztár során mindig ő maga találta ki és tervezte meg a ruhakölteményeit, amelyekben hétről hétre színpadra állt. Olyan jó ötletei voltak, hogy rövidesen egy saját kollekció lehet belőlük a H&M üzleteiben. Mindkét céggel előrehaladott tárgyalásokat folytatunk – erősítette meg a Bors információit Kende-Hofherr Krisztina, Claudia menedzsere.

 

Világsztárok nyomában

A H&M a világon mindenütt a legnagyobb sztárokat szerződteti. Így ha sikerül megállapodni, Liptai hírességek kollégája lehet, akár David Beckhamhez és Madonnához is csatlakozhat. Utóbbi öt évvel ezelőtt adott ki kollekciót, míg Beckham alsógatyái jelenleg is hódítanak.   

További cikkek

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Gyász

Lesújtó hírt jelentett be a színház: elhunyt a 43 éves magyar színész

Ez is érdekelhet

vg.hu

Nyolc éve fekszik kórházban műtéti fertőzés miatt a lánya, 100 millió forintra perli a kórházat

borsonline.hu

Édesanyja szeme láttára holtan esett össze a 8 éves kislány

szoljon.hu

Eltűnt egy 11 éves zagyvarékasi lány

origo.hu

Titokzatos lila sziklákat találtak a Marson

mindmegette.hu

Heti top 10 recept: röpködnek a mínuszok, előkerültek a melengető, kiadós receptek

origo.hu

Elektromos járműveket fejleszt és gyárthat Magyarországon a Kamaz

veol.hu

Fiatalok tragédiája: Ahogy a klinikai szakpszichológus látja

mandiner.hu

Elvégezték az első robotsebészeti beavatkozást az onkológiai intézetben

origo.hu

Kitette a netre, hogy 417-tel száguldott az autópályán, a rendőrség nem hagyja annyiban - videó

origo.hu

Képeken a Concorde, a világ második leggyorsabb utasszállító repülőgépeinek története