Celeb

Baronits Gábor eltüntette bűvész mamáját

szabadi

Létrehozva: 2012.09.14.

Kinek elviselhetetlen teher, kinek behozhatatlan előny, hogy híres szülők gyerekének született. Baronits Gábor nem akart profitálni abból, hogy édesanyja közismert bűvész, apja pedig kiváló zenész.

A Jóban Rosszban Kékmacsek krimójában mindig zajlik az élet, azóta különösen, amióta az új tulaj fia, Halász Kristóf, azaz Baronits Gábor betette a lábát a sorozatba.

Az ifjú színész ma talán már ismertebb – de legalábbis többet szerepel a lapokban –, mint szintén közismert szülei. Édesanyja a kétszeres világbajnok bűvész, Ungár Anikó, édesapja pedig a Syrius együttes szaxofonosa volt. Gábor azonban mindent elkövetett, hogy ne kelljen szülei árnyékában élnie, és azt is elhatározta, nem használja ki felmenői hírnevét.

– Gyerekkorom óta színész akartam lenni – mosolygott Gábor. – De ahogy teltek az évek, azt is tudtam, nem akarom, hogy a szüleim protezsáljanak ide-oda. Ezért, ahol csak lehetett, elhallgattam, kik ők, ez már az iskolaévekben is így volt. A Jóban Rosszban castingján sem töltöttem ki a jelentkezési lapon a mamámra és papámra vonatkozó rubrikát. Csak akkor derült ki a készítők számára, hogy kik ők, amikor bejutottam – magyarázta Gábor.

– Beleszülettem a művészvilágba, de nem akartam a szüleim árnyéban élni. Persze kipróbáltam a szaxofont és a bűvészkedést is, de tudtam, hogy örökké anyuhoz és édesapámhoz hasonlítanának, ha ezekkel foglalkoznék, így maradt a színészet – mondta Gábor.

A nemzetközi hírű bűvésznő, Ungár Anikó hagyta, hogy fia a saját útját járja.  – Hogy egy szülő milyen pályát álmodik a gyerekének, szerintem nem számít. Én soha nem akartam ráerőszakolni semmilyen hivatást, vagy lebeszélni arról, amit ő választott. Nagy hibát követ el az a szülő, aki nem engedi, hogy a gyereke fedezze fel a lehetőségeit és önnön adottságait – magyarázta Anikó.

– Gábor egyenesen megtiltotta, hogy segítsem a színészi karrierjében. Addig nem is akart velem mutatkozni, amíg nem érte el a saját erejéből, amit akart, nehogy bárkinek megforduljon a fejében: „ja, persze, így könnyű, ő az Ungár Anikó fia”. Ma már végre vállal engem, az pedig, hogy róla többet írnak a lapok, mint rólam, a lehető legnagyobb boldogság számomra – nyilatkozta a bűvésznő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek