Celeb

Vizuális sokk: az év 6 legnagyobb divatbakija

Bors

Létrehozva: 2012.08.12.

2012-nek még közel sincsen vége, mégis összegyűlt már egy csokor divatbaki. A hollywoodi hírességek ugyanis rengetegszer jelennek meg botrányos szerelésekben, így a keresgélés nem, csak a szelektálás okozott egy kis nehézséget. Még véletlenül sem szeretnénk, hogy valaki kimaradjon a listából.

Az ízlésficam olyan gyakori, hogy már azt gondoljuk, ez sokszor direkt történik. Kiváló gerillamarketinget lehet a rémes megjelenésekből produkálni. (Csak zárójelben jegyezzük meg, hogy egy-egy méregdrága márkás, ám eszméletlenül előnytelen ruha helyett, elég lenne meztelen testrészeket villantani.)Tekintsük végig az élmezőnyt.

Beyoncé tollakkal borított combja

Beyoncé az idei MET-gálán jelent meg ebben a Givenchy ruhakölteményben, de jobb lett volna, ha inkább valami tucatárú mellett dönt. A francia haute couture estélyi, bár biztos, hogy csodálatraméltó gondossággal elkészített egyedi gyártású darab, az énekesnő combja mégis olyan tőle, mintha festékpisztollyal spriccelték volna tele. Bizonyára nem nézte meg magát hátulról a tükörben, mert ráadásul optikailag is vastagítja a combjait. Összességében pedig úgy tűnik, mintha egy lila pocsolyában állna. Emlékezetes!

Nicki Minaj Piroskaként reinkarnálódik

Az amerikai rapper-énekesnő mindig is szerette a feltűnést. Sokszor úgy néz ki, mint egy rossz Lady Gaga imitátor. Hogy elkerülje a családi konfliktusokat különböző személyiségeket talált ki magának. Volt már „Cookie” és „Haradzsuku Barbi” is. Nicki Minajként bizarr megjelenései közül kiemelkedő helyet foglal ez a Versace kreáció, amely a Grimm testvérek Piroskáját ötvözi egy bokszoló világbajnok köntösével. Ízléstelenség, giccsesség, harsányság - tetszőlegesen párosíthatók a jelzők selyemköntöshöz, avagy viselőjéhez.

Christina Ricci, mint Hello Kitty

Az Adams familyben felbukkant gyereksztár elegáns, kecses nővé érett. Itt azonban inkább nevetséges, mint kifinomult látványt nyújt. A hatalmas masni a vállán lévő tetoválással abszolút üti egymást. Nem beszélve a hasra esés veszélyeiről, amit az okoz, hogy a masni szára túl hosszúra sikeredett. Ennél még az is jobb lett volna, ha a hajába köti.

Lindsay Lohan, mint Elizabeth Taylor rossz korszakában

A színésznő úgy látszik, az ősszel debütáló tévéfilmje (Liz & Dick) forgatása alkalmával, annyira beleélte magát Elizabeth Taylor életébe, hogy a fekete szemöldök, elkenődött smink és az alkoholtól felpuffadt arc már-már elengedhetetlen kellékek lettek a megjelenéséhez. Azt hihetnénk, hogy ezt már nem lehet überelni, de ne hamarkodjuk el, az aranyos színben tündöklő csipke miniruhával sikerült tetéznie a borzalmas megjelenést. Csak nehogy rosszat álmodjunk!

Heidi Klum pizsamában

De, hogy ne csak az ünnepi megjelenéseket vegyük szemügyre, következzen a modell-műsorvezető Heidi Klum tetőtől talpig csíkos pizsamája. Értjük, hogy igen elfoglalt, de azért mégis. Második nekifutásra az jutott eszünkbe, hogy a tapétáját is magára aggatta. Ráadásul mivel langaléta, legalább jobban kirajzolódhat a mintázat. A street fashion blogok írói biztos ráharapnak majd erre a szerkóra és sok követőre talál.

Björk bélszerkója

Az izlandi énekesnőhöz közeláll a misztikus, szürreális világ, de azért ezzel a kosztümmel ő is mellélőtt. Olyan, mintha a falusi disznóvágásról megmaradt hurkákat ráragasztották volna a felsőjére. Björk a dániai Roskilde Fesztiválon jelent meg ebben a darabban. Ha maradandót akart alkotni, akkor nem ezzel a szereléssel kellett volna tennie. Ehhez képest a répavörös, feltupírozott, hajlakktól ragacsos haj már semmiség.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek