Celeb

Példátlan fordulat: kiássák a sírjából Tamás atyát

Sz. K.

2012. június 1. péntek 08:15

A rajongói követelések hatottak a sorozat készítőire. A villámcsapás sújtotta pap hamarosan feltámad. Az őt alakító Száraz Dénes izgatottan várja a fordulatokat.

 

Magyarországon példátlan fordulat várható a Jóban Rosszban című sorozatban: nézői nyomásra visszaírnak egy szereplőt.

A villám sújtotta Tamás atya rajongói nem tudtak belenyugodni kedvencük elvesztésébe, mozgalmat indítottak, tüntetést szerveztek és aláírást gyűjtöttek, hogy újra láthassák a reverendába bújt szívtiprót, Száraz Dénest. A gyászoló közönség fájdalmát a csúcsnézettségű „In memoriam Tamás atya” című különepizód sem enyhítette. Ekkor érlelődött meg a feltámadás gondolata az alkotókban.

– Elgondolkodtató volt, hogy mennyien nézték a Tamás atya-különkiadást – mondta lapunknak Nagy Tamás, a széria producere. – A szűnni nem akaró „nézői terror” azt jelzi: hiba volt kiírni Száraz Dénest, sőt vissza kell hozni. Dénes is ezt szeretné, és mi is ezen dolgozunk – ismerte el a Borsnak a producer, akit épp akkor értünk el telefonon, amikor kollégáival arról értekezett, miként lehet beépíteni a karakter feltámasztását a történetbe. – Persze ez nem jelenti azt, hogy már a nyári szünet után láthatják a nézők az atyát. Leforgattunk legalább háromhavi anyagot, és ugyanennyit meg is írtunk. Szóval nem olyan egyszerű ez! – sóhajtott.

A téma a Frizbi felvételén is terítékre került. Hajdú Péter kérdésére Nagy Tamás már arról is beszélt, hogyan képzeli el a pap újjászületését.

– Elképesztő, mennyi nézői ötletet kapunk, és nem is egy közülük megvalósítható lenne. A kedvenc példám: dr. Fehér feltalál egy kütyüt, amellyel hetek óta halott embereket képes feltámasztani. Éjszaka kisurran a temetőbe, kiássa a holttestet, majd becsempészi a kórházba, és a ketyerével beindítja a szívét. Az atya felül, és természetesen az égvilágon semmire sem emlékszik a történtekből – foglalta össze a producer, aki a Frizbiben azt is elmondta: mióta kiírták Száraz Dénest, szabályos felmondóleveleket kap a nézőktől, akik így jelzik, mennyire haragszanak rá ezért a döntésért.

Száraz Dénes lapunknak elmondta, izgatottan várja a nagy visszatérést.

– Persze hogy nagyon szeretném! Rajtam tényleg nem múlik. Igaz, nekem egyik ötlet sem ragadta meg a fantáziámat, de én se tudok jobbat mondani – nevetett a színész.

Tamás atya feltámasztásában Szabó Zsófinak is része van, mert folyamatosan rágta a producer fülét, visszakövetelve partnerét.

– Remélem, ez hatott rá csak igazán! – kacsintott a szőkeség. – Azt is remélem, hogy Tamás atya a feltámadása után is belém, azaz Bettybe lesz szerelmes! – árulta el Zsófi a Borsnak. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628136_auto_resized.jpg
origo.hu

Másfél percig nem figyelt - ellopták a 2 milliót érő kutyáját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11836_resized.jpg?avcount=1675512609
vg.hu

Semmi nem lesz már olyan, mint volt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628331_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Küldünk tankokat egy országba, melynek politikusa megfenyegette Magyarországot – Ceglédi szeretné, hogy a NATO is figyeljen oda Filatovra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15626953_auto_resized.jpg
ripost.hu

Átsírt éjszakák: megszólalt a rejtélyes körülmények között eltűnt zalai édesanya lánya

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11835_resized.jpg?avcount=1675512609
vg.hu

Hatalmas pusztítást végeznek az erdőtüzek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628462_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tudtad? Ez a gyönyörű színésznő volt Kucsera Gábor nagy szerelme

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15628090_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitört a botrány a tűzoltóknál: lefotózták a balesetben meghalt nőket és ocsmány megjegyzéseket tettek rájuk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15627971_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nincs több találgatás: Barátja árulta el, mi okozta Máté Péter halálát

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/zU1zhyUdT1KRUtJRFdiluVO3Ryk77xterOc5oMVLAYA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2RlMGFlMTM1ZWVmYTQ5NmY4NzU5MjhmOThhNzQ1YTVl.jpg
Vége?

Gyanús jelek! Tápai Szabináék után újabb sztárházasság került válságba?

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/PPl-ctyUB6FiuXYuMj75iFYoI34jIkehZQUhjUXNgGI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNmZWE3OGUzZGJjNTQ0NmY4NjQ1NGM2N2E4MGY3NjE4.jpg
VITA

Marics Peti kitálalt Tóth Andiról: Más szemmel nézünk erre az egészre