Celeb

Jogellenesen szerzett érettségit Delhusa Gjon fia

szk

Létrehozva: 2012.06.15.

Delhusa Gjon fiának érettségijét érvénytelenítették. Az énekes elmondása szerint Flavio 2010-ben két iskolában is levizsgázott. Úgy gondolja, ez okozta a problémát.

A nemzeti erőforrás miniszter érvénytelennek nyilvánította Delhusa Gjon fiának, Flaviónak matematikaérettségi-vizsga eredményét. Delhusáék azonban nem pánikolnak az ügy miatt, annak dacára nyugodtak, hogy a kormany.hu a weboldalán tette közzé a hírt az oktatási államtitkárság azzal indokolva, hogy Delhusa fia jogellenesen szerezte meg az érettségi vizsgadokumentumot.

– Nincsen semmi gond, Flaviónak megvan a vizsgája. Ráadásul ez nem is egy mostani ügy, ugyanis 2010-ben érettségizett – magyarázta Delhusa Gjon, amikor telefonon tudattuk vele a rossz hírt.

– Egészen pontosan az történt, hogy Flavio 2010-ben két iskolában is érettségit tett. Először a Kőrösi Csoma Sándor Gimnáziumban előrehozott érettségit tett magyar nyelven matekból, majd átment egy másik iskolába, és ott emelt szintű érettségit tett angolul.

A középszintű magyar nyelven tett vizsgáját érvénytelenítették, mivel a törvény szerint nem érettségizhet ugyanabban az évben kétszer. A fiam nem csalt, semmi szüksége rá. Japán egyetemre felvételizett, már két rostán átment, novemberben lesz a következő felvételi – világított a részletekre a zenész.

Természeten kíváncsiak voltunk az illetékes álláspontjára is az üggyel kapcsolatban, ám megkeresésünkre lapzártánkig nem válaszolt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek