Celeb

Gaál Noémi lemondott a gyerekről?

Szabadi Klaudia

Létrehozva: 2012.06.16.

Évek óta zaklatják Gaál Noémit a kérdéssel: mikor jön már a baba? A csinos időjós a Borsnak elárulta, hogy negyvenegy évesen sem sietteti a gyerekvállalást.

Noha évente többször szárnyra kapnak a pletykák, hogy Gaál Noémi lombikbébiprogramra jár, illetve hogy terhes, a csinos időjós még egyszer sem volt másállapotban. Mint lapunknak elmondta, tudja, hogy ketyeg a biológiai órája, mégsem ejti kétségbe a gyermektelenség.

– Nem erőltetjük a gyereket mindenáron – mondta Noémi. – Tisztában vagyok vele, hogy az idő ellenem dolgozik, illetve egészen pontosan: túl vagyok azon a koron, amikor ideális babát vállalni, mégsem tudok semmilyen újdonsággal szolgálni. És egyébként nem is akarok.

Nem hiszem, hogy ez köztéma, ahogyan azt sem hinném, hogy egy nő attól kevesebb lesz, mint a társai, mert nincs gyereke. Egyébként lehet, hogy azért sem látom olyan nagy problémának, hogy még nem szültem, mert egyszerűen nem érzem a koromat – mondta el a negyvenegy éves Noémi, aki szerencsésnek mondhatja magát, mert párja, Miklós sem problémázik a babakérdésen.

– Teljes az összhang közöttünk ezen a téren is. Mint minden párnak, nekünk is vannak vitáink, emiatt sosem volt semmilyen nézeteltérés közöttünk. Azt hiszem, azért is működik jól a kapcsolatunk, mert arra mind a ketten odafigyelünk, hogy ne bántsuk a másikat – árulta el boldogságának titkát Noémi.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek