Celeb

Luxus jár Friderikusznak

Dobos Péter

2012. május 5. szombat 08:25

A Legyen Ön is Milliomos! műsorvezetőjeként is ragaszkodik a luxushoz Friderikusz Sándor. A showman a stylistjával közösen dönt ruháiról, de néhány puccos kiegészítőjéről sosem mond le.

 

Friderikusz Sándor köztudottan roppant mód figyel a megjelenésére. Így tett már akkor is, amikor saját tévéshow-ival jelentkezett – talán emlékeznek rendhagyó öltözékeire, a harsány színekben pompázó ruháktól a finom eleganciáig –, s így tesz most is a Legyen Ön is Milliomos! műsorvezetőjeként. Az öltözet kiválasztásában azonban nem egyedül ő dönt, segítségére van Kisprumik Ádám stylist, aki csak jókat tud mondani kényes ízlésű alanyáról.

– Sándorról tévhit, hogy nehezen kezelhető. Egyszerűen határozott egyéniség, akinek az öltözködésében is határozott elképzelései vannak, és pontosan tudja, hogy műsorvezetőként önmagát kell adnia. Nem lehet ráadni egy rossz minőségű, ócska öltönyt, de nem baj, mert én is szeretek minőségi darabokból dolgozni. Ebben az esetben is felső középkategóriás ruhákról beszélünk – magyarázta a stylist, akinek szavaiból kiderül, hogy Fridi továbbra is a luxus híve. 

Friderikusz a legapróbb részletekig odafigyel a külsejére, így nem véletlen, hogy egy-két kiegészítőt legendásan hatalmas ruhatárából választ ki, és ahhoz ragaszkodik is. – Volt egy-egy kedvenc darabja, ami sajátja, és az adásba is becsempésztük, hogy komfortosabban érezze magát. Vannak kedvenc kiegészítői is, amikhez ragaszkodott, például selyemkendőkhöz, selyem nyakkendőhöz. A cipői is saját darabok, de jobb is így, mert egy ilyen műsorban tizenkét órát van zárt cipőben az ember. Az pedig kimondottan trendi, hogy sportcipőt vesz fel az öltönyhöz – mesélte Kisprumik Ádám, majd hozzátette, legfontosabbnak azt tartották, hogy ne dolgozzanak nagyon erős, élénk színekkel, helyette a pasztell árnyalatokat részesítsék előnyben. 

További cikkek

Dráma

Átérzem a hajléktalanok problémáját! – Itt húzta meg magát a magyar zenész, akinek leégett a háza

Család

Kiderült, mikor születik és hogy fogják hívni Nádai Anikó gyermekét

Ez is érdekelhet

life.hu

Csollány Szilveszter ötven napja küzd az életéért: Zacher Gábor elmondta, van-e esély a felépülésére

borsonline.hu

Brutális balesetben elhunyt nyíregyházi anya utolsó szavai: "Szia drágám, délután jövök érted"

travelo.hu

Vaddisznó sétált az M1-es tatabányai felhajtóján

vaol.hu

50 napja van kómában Csollány Szilveszter, Zacher Gábor szerint van remény

origo.hu

Élményszerű digitális oktatást szeretne a Telekom

origo.hu

Emberi ürülékkel orvosolnák a műtrágyahiányt Észak-Koreában

origo.hu

Soha nem látott szalagkorlát épül egy magyar út mellett, meg fog lepődni, hogy néz ki - fotók

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

vg.hu

Februártól kötelező a koronavírus elleni oltás Ausztriában

origo.hu

Drámaian emelkedett Svédországban a nemi erőszakok száma