Celeb

Lady Gaga: Már nem én vagyok a főnök az ágyban!

Bors

Létrehozva: 2012.05.05.

Az énekesnő elárulta, közel sem olyan fehérmájú, mint ahogyan ez elterjedt róla, sőt. Elmondta azt is, hogy már nem akar irányítani az ágyban, kifejezetten élvezi, ha megmondják neki, mit csináljon.

 

Lady Gaga erotikusan túlfűtött, szexmániás popzenészként vésődött be a nagyközönség tudatába, ezért aztán igencsak meglepő volt, amikor kendőzetlen őszinteséggel vallott a The Sun című lapnak az érzelmek, a szerelem fontosságáról, és arról is, hogy bizony neki is összetörték párszor a szívét, amit máig nem felejtett el. Sőt, elmondta azt is, el kellett érnie egy bizonyos kort, hogy átélje az igazán jó szexet.

 

 

- Mindenki azt hiszi, imádok az ágyban irányítani, és ez korábban így is volt - vallotta be pirulás nélkül Gaga. - Mostanra azonban ez megváltozott, igenis igénylem, hogy ne én legyek mindig a főnök. Sőt mostanra értem el azt a kort, hogy igazán élvezni tudjam a szexet - tette hozzá, majd az eddig átélt szerelmi csalódásairól beszélt. 

- Fiatalabb koromban párszor összetörték a szívemet, és ez olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy sokáig nem is vágytam tartós kapcsolatra. El is döntöttem, hogy nem keresem az igazit, csakis a karrieremre koncetrálok! Egyszóval a szerelem sokáig pokollá tette az életemet, de az az igazság, hogy ennek ellenére még mindig azt hiszem, egyszer én is boldog leszek, megtalálom a másik felemet. Dolgozom rajta, még akkor is, ha lehetetlen küldetésnek érzem. Hiszen nincs szebb annál, mintha az ember szeret és viszontszeretik, és valakivel megoszthatja az életét! - részletezte Lady Gaga.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek