Celeb

Horrort faragtak a Hófehérke-meséből

T. D.

2012. május 30. szerda 17:45

Hófehér és a vadász címmel készítették el a Hófehérke huszonegyedik századi változatát, benne egy sor jól csengő nevű színésszel. Így lett sötét tónusú fantasy a klasszikus tündérmeséből.

 

A Hófehér és a vadász címre átkeresztelt és az eredeti sztorihoz képest jelentősen átdolgozott amerikai változat abszolút élvezetesre sikerült, köszönhetően elsősorban a biztos kezű rendezőnek, Rupert Sandersnek, valamint a tapasztalt producernek, Joe Rothnak, aki az Alice Csodaországban-nal nemrég már bizonyította, hogy a mesékkel is ügyesen bánik.

– Olyan világot építettünk, amely érinti a Hófehérke témáit, felvonultatjuk a jól ismert jelképeket, de mindent sajátos szemszögből mutatunk. A történet sokkal nagyobb léptékű, a téteket is jócskán megemeltük. Az élet harcol a halál ellen – magyarázta a rendező egy korábbi interjúban.

Az érdem persze nemcsak az övé, hiszen a szépséges, ám velejéig gonosz boszorkát alakító Charlize Theron mindenképpen hozzátesz a film sikeréhez.

– Charlize egyesíti magában az erőt és a szépséget, ami kevés színésznőről mondható el. Mindig tökéletesen átlényegül a karakterré, gyönyörű és közben rettentően félelmetes – áradozott az Oscar-díjas színésznőről a producer a munkálatok befejeztével.

Persze a főhőst megformáló Kristen Stewart szerepeltetése is hozzájárul majd ahhoz, hogy a dollármilliókból készült szuperprodukció visszahozza a költségvetése többszörösét, hiszen az Alkonyat-filmek rajongói bizonyosan tömött sorokban fognak majd lökdösődni a mozipénztáraknál. Ám a csinos vámpírjelöltként népszerűvé vált tinisztárnak most, Hófehérként sem sikerül bizonyítania, hogy óriási színjátszó volna.

Annál kellemesebb meglepetés viszont a Thorként köztudatba robbant és a fiatal Brad Pittre egyre jobban hasonlító Chris Hemsworth. Az ausztrál színész egyébként még egy hatalmas monoklit is összeszedett a forgatások során, ugyanis Kristen Stewart egyszer véletlenül valóban behúzott a szőke izompacsirtának.

 

Ajánljuk

Mindent egybevetve a Hófehér és a vadász igazi közönségfilm. Tökéletesen hozza, amit egy tündérmeséből kreált fantasyfilmnek hoznia kell. Mindezt lenyűgöző látványvilággal és nem kevés horrorba is beleillő jelenettel megspékelve. 

További cikkek

Utolsó

Ez volt Csollány Szilveszter utolsó tévés szereplése - videó

Videoklip

Most jött ki Kulcsár Edina első saját dala: súlyos dolgokról énekel

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Amikor Csollány Szilveszter olimpiai bajnok lett – videó

borsonline.hu

Gyomorfájásnak indult, életveszélyes állapotba került a fiatal férfi Tiszafüreden

life.hu

7+1 hétköznapi szokás, melytől hamarabb öregszel

kemma.hu

Május 1. úti gyalogosgázolás: megszólalt az édesanyjáért aggódó férfi

origo.hu

A tongai vulkánkitörés több száz hirosimai atombombával is felért - videó

nemzetisport.hu

Videó: Klopp mindig gondol a szurkolókra, most söröket osztogatott

origo.hu

Látványos légifelvételek a lovagkirály kedvenc várának felújításáról - galéria

mandiner.hu

Román polgármester: Bizonyított, hogy az ereklyés körmenet gyógyítja a koronavírust

borsonline.hu

Ez lehet az omikron legelső tünete, mutatjuk, mire figyelj fel

life.hu

Döbbenetes dolgot állít Csollány Szilveszterről és a lélegeztetett betegekről a pszichoterapeuta

origo.hu

Kékvérű kolosszus a német SUV-ok ellen - Range Rover (2022) bemutató