Celeb

Drámai körülmények között távozik a Jóban Rosszbanból Száraz Dénes

Dobos Péter

2012. május 9. szerda 09:45

Ma este meghal a Jóban Rosszban Tamás atyája. Így Száraz Dénes újabb munkától esett el rövid időn belül, hiszen egy hónappal ezelőtt az Új Színházban is felmondott.

 

Drámai körülmények között kénytelen távozni a Jóban Rosszban című sorozatból Száraz Dénes. A színész karakterét, Tamás atyát a ma esti epizódban villámcsapás éri, és életét veszti. Ezzel pedig minden bizonnyal végleg befejeződhet a művész látogatása a sorozatba.

– Amikor másodszor tértem vissza, a producerrel azt beszéltük meg, hogy csak decemberig maradok a színházi elfoglaltságok miatt. Szeretem, ha jut mindenre időm. A pap karakterrel egyébként sem lehetett már tovább bonyolítani a történetet, így közösen döntöttünk a szétválás mellett. Az viszont, hogy végleges-e a távozásom, az írók fantáziájára van bízva. Egy-két lehetőség még van a visszatérésre, remélem, hogy valamit még kitalálnak, bízom a nézők szeretetében is – magyarázta a Borsnak a színművész.

Száraz Dénes március végén az Új Színház társulatát is elhagyta, így komoly érvágás számára, hogy újabb kereseti lehetőségtől esett el.

– A sorozat biztos forrás volt, lehetett rá számítani. Az Új Színház pedig még biztosabb, mert ott alkalmazotti státuszban, bejelentve dolgozhattam. Azt gondolom, ha egy kapu becsukódik, egy másik kinyílik. Valamennyire már működik is, mert, ahogy az Új Színházból kiléptem, jött az Abigél. Megpróbálok nem görcsölni azon, hogy mi lesz velem – beszélt gondjairól a színész, aki állítása szerint csak azért vállalta el az Abigél című produkció egyik szerepét, mert már nem forgatott a szériában. Az anyagiak sem számítottak neki, hiszen a pénznél többre értékeli újszülött gyermekét.

– Szerencsére van egy kis félretett pénzünk, és ha bejön egy-két felkérés, akkor a következő évadban, ha nem is nagy lábon, de túléljük. Ami a legfontosabb, hogy a budai hegyekben lévő albérletünket fenn tudjuk tartani, mert a gyereknek az a jó, ha az erdő mellett élhet. Maximum nem Horvátországba megyünk nyaralni, hanem a szüleimhez, Szlovákiába – tette hozzá a színművész.

 

Rettegett a boncasztalos jelenettől

Tamás atya kirohan a templomból, felkiált az égbe, kérdőre vonva Istent: mit akar tőle. Válaszként az égből villám sújt le, és agyoncsapja a papot. A színművészt is megviselte a furcsa halál.

– Meglepődtem a halálnemen, elég abszurd volt. Amikor forgattuk, tele voltam kétellyel, hogyan játsszam el, hogy belém csap a villám. Nem volt egyszerű feladat. A megoldását inkább az operatőrre meg a vágóra bíztam – mondta Száraz Dénes, aki megrázónak tartotta, hogy felcímkézett lábbal kellett feküdnie. – A boncasztal durva volt, egyetlen lehetőségként igyekeztem kívül helyezkedni az egészen. Rossz érzés volt ott feküdni, fölöttem játszott Szabó Zsófi és Marton Robi, a hideg fémet éreztem a testem alatt. Örültem, amikor vége lett a jelenetnek, és felülhettem – tette hozzá a színész.   

További cikkek

Szexi

Andrei Mangra izmos testét imádják a női rajongói – odavannak ezekért a szexi fotókért

Vége

Harry herceg elvesztheti az utolsó kapcsot is, ami a brit királyi családhoz köti

Ez is érdekelhet

life.hu

Vannak tünetek, amelyek hónapokig megmaradhatnak az omikron-fertőzés után: ezek azok

borsonline.hu

A szíven döfött Sándor utolsó szavai: Betörőt fogtam, megszúrtak

origo.hu

Rengeteg autót vettek tavaly a magyarok, minden korábbi rekord megdőlt a piacon

feol.hu

Mi lesz a Piac téri pályaudvar funkciója?

origo.hu

Magyar kutatók találták meg a világ legkisebb szárazföldi csigáit

nemzetisport.hu

Futás: Spárta királynője fonott kaláccsal tartotta távol magától a kutyákat

vg.hu

A korlátozások többségét eltörli Anglia

boon.hu

Félrehúzta a köntösét a nagymellű szőke szépség

life.hu

Kulcsár Edina vőlegényével, Mátéval is úgy szakított, mint Csutival

borsonline.hu

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

origo.hu

Kikerülte a fénysorompónál várakozókat a 8-as útnál, a következő pillanatban 100-zal jött a vonat - fotók