Celeb

Bruce Willis betegesen félti kislányát

Létrehozva: 2012.05.05.

A színész annyira óvakodik a lesifotósoktól, hogy még az erkélyre sem merészkedik ki budai villájában. A híresség aggodalma érthető, hiszen egy hónapos kislányáráról még sehol nem jelent meg fotó.

 

Bruce Willis jókedvűen, mosolyogva érkezett csütörtök délután Budapestre. A tegnapi napot még akklimatizálódással töltötte, egész nap családja körében pihent abban a budai villában, amit közel három hónapra bérelt. A kétszintes, több száz négyzetméteres luxusingatlanban bőven jut hely a háromszemélyes családnak, ugyanis a színészt elkísértre felesége, Emma és újszülött kislányuk, Mabel Ray.

Ám hiába a nagy tér, állítólag Bruce nem engedi kedvesének, hogy a ház felső szintjén tartózkodjon vagy hogy kivigye a picit az erkélyre. Az érthetetlen óvintézkedésnek sokak szerint az lehet az oka, hogy az egy hónapos kislányról még soha, sehol nem jelent meg fotó, és nagy valószínűséggel Bruce és Emma már megegyezett azzal a magazinnal, amely az első babafotókat közli majd.

Péntek kora délután a Bors munkatársa is ellátogatott az alkalmi Willis-lakhoz, így azt is látta, amikor fél három körül egy elsötétített ablakú Mercedes terepjáró gurult be a ház kapuján, majd bő félórával később szinte észrevétlenül ki is suhant. Nem megerősített források szerint Willis csak a kisbabája miatt jár mindenhova sötétített üvegű autóval. Ám a sármos színész közvetlen szomszédja, egy amerikai hölgy nem akart hinni a szemének, amikor átnézett az erkélyéről Willis udvarára.

– Csak pár pillanatig láttam őt. Épp kiszállt az autójából, aztán bement a házba. Pólót viselt és farmernadrágot, nagyon szívdöglesztő volt – mondta a hölgy, akivel a magyar biztonsági őrök közölték, pár hónapig Bruce Willis lesz a szomszédja. – Az újságírók kijöttek és kérdezgettek, milyen érzés, hogy ő lesz a szomszédom. Erre azt feleltem, csodás, majd visszakérdeztem, és neki milyen érzés lehet, hogy mellettem ­la­kik – viccelődött Bruce honfitársa.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek