Celeb

Balázs Klári elárulta, mitől remek a szexuális élete

szabadi

Létrehozva: 2012.05.31.

Balázs Klárin nem fog az idő, és a Bors munkatársa közvetlen közelről szemlélhette meg: nem igaz, hogy az énekesnő szét van botoxolva, a kedvünkért grimaszolt, ráncolta a homlokát, amire nem lenne képes, ha idegmérget fecskendeztek volna a homlokába vagy az arcába.

 

– Egyáltalán nem vagyok híve a botoxnak, borzalmas, hogy fiatal nők szinte függővé válnak tőle – sóhajtotta Klári. – Nekem egészen más praktikáim vannak a fiatalság megőrzésére. Naponta szedek E-vitamint, ami sejtszinten fejti ki hatását, nagyon jó antioxidáns.

A rendszeresen szedett pirula nem csak külsőleg fiatalítja Korda György feleségét, a házaséletét is jótékonyan befolyásolja. – Remek hatással van a szexuális életre. Hormonkúrák helyett is szokták alkalmazni, legalábbis úgy tudom – kacsintott pajkosan az énekesnő.

– Szóval nem botoxoltatok, arcfeltöltésem sem volt, és a szám is eredeti, akkor is ilyen duzzadt volt, amikor húszéves voltam. Néhányan rosszindulatból terjesztenek rólam és Gyuriról ilyeneket, egyszerűen azért, mert irigyek arra, hogy ennyi idősen is fittek vagyunk. Én a természetesség híve vagyok, most például eldöntöttem, hogy a műkörmömtől is megszabadulok. Persze azért fontos, hogy szép legyen a sminkem és a frizurám. Az egyetlen esztétikai beavatkozás, amiben maximálisan hiszek, a mélyhámlasztás. Megfiatalítja a bőrt, de nem veszti el az ember a mimikáját – érvelt az énekesnő, aki azt is elárulta, férjének semmilyen kezelésre nincsen szüksége.

– Olyan jó bőre van, hogy irigylem érte. Neki aztán tényleg nem kellenek csodakrémek vagy botoxkezelések. A haját szoktam havonta egyszer befesteni, mindössze ennyit teszünk a fiatalításáért – mondta el az énekesnő. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek