Hétvégenként az ünnepkörhöz kötődő foglalkozásokra várják a családokat. A március 31-i hétvégén például a művészi tojásfestést, a tojás patkolást és csipkézést lehet kipróbálni, április 7-én az ékszerkészítők, másnap pedig a faművesek várják az érdeklődőket a téren felállított Nyitott műhely sorozaton. Április 14-én és 15-én a fazekasok mutatkoznak be, 21-én pedig textil, bőr és nemez játékokat készíthetnek a műhelyben a gyerekek.
A gasztronómiai programban is minden héten más tematikával készülnek a helyszínre érkezőnek, szerdánként pedig ingyenes vásári kóstolót szerveznek. Ezeken az alkalmakon olyan különleges ételeket is meg lehet kóstolni, mint a kölesből készült vargányás juhhúskása vagy a citromos báránykolbász. Március 23-tól 29-ig a V4-ek konyháiból kaphatnak ízelítőt a látogatók, nagypénteken böjti aszalt szilvával, csorbával, szabolcsi böjti töltött káposztával készülnek, húsvét hetében pedig hagyományos faszénen sült bárány, nyúlpaprikás, sós kalács és sonka szerepel a vendéglátók kínálatában.
Április 3. és 8. között faszénen sült bárányételeket kínálnak, a tojás hetében az olajban eltett, füstölt fürjtojás, a Stefánia-vagdalt, valamint a sólet lesz az étlapokon, április 16-tól 22-ig pedig a Budapesti Tavaszi Fesztivál központi, Liszt Ferenchez kapcsolódó tematikájához csatlakozva a zeneszerző korának ételei és italai mutatkoznak be a vásár kínálatában. Az italok között a vásár teljes ideje alatt cseh és szlovák söröket, lengyel vodkakoktélokat, gyümölcsös és rozé borokat, valamint tojáslikőrt és puncsot kínálnak a vendéglátók.
Mindeközben a színpadon folyamatosan crossover, dzsessz és soul koncertek lesznek, valamint bábszínházi és zenés-táncos gyerekprogramokkal készülnek a szervezők. A programokról bővebben itt olvashatnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.