Biosör és biokenyér is lesz a Mitiszol Fesztiválon

bor
PUBLIKÁLÁS: 2016. október 07. 10:12
40 pincészet borai mellett söröket, pálinkákat, szörpöket és kávét is lehet kóstolni a Mitiszol Fesztiválon november 12-én, a Millenárison. Csak olyan termékek lesznek, amelyek alapanyagai vegyszermentes gazdálkodásból származnak.

Az vagy, amit megiszol - továbbra is ezt hirdeti az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol Fesztivál- olvasható az esemény szervezője, a természethű borokat népszerűsítő Terra Hungarica közleményében. A rendezvényen kizárólag tiszta forrásból, vegyszermentes gazdálkodásból származó alapanyagokból készülő, szintetikus adalékok nélküli termékeket ismerhetnek meg a fogyasztók.

Fotó: Mitiszol Fesztivál

A borválasztékon túl (30 kárpát-medencei és 10 külföldi pincészet több mint 120 bora) a résztvevők söröket, pálinkákat, gyümölcsleveleket, szörpöket, gyógyteákat és kávét is kóstolhatnak. A közös nevező a tiszta forrásból, vegyszermentes gazdálkodásból származó alapanyag, valamint a szintetikus adalékok nélkül, minimális beavatkozással készült termékek.

Az italok mellett igazi ennivalók is lesznek, idén is közös tapas tálakat kínál a Pipacs Biopékség, az Élő Bolygó Farm és a Zsámboki Biokert, a meleg ételekről pedig ezúttal a zöld ebédjéről és cateringjéről ismert Házikó, valamint a zebegényi Natura Hill ökohotel és étterem gondoskodik majd.

A sétáló kóstolón túl, mindenki számára nyitott előadásokat tartanak többek között a kenyérsütésről, a kávékészítésről és a sörfőzésről is.

Jegyárak: október 12-ig 6.900Ft, november 10-ig 8.900Ft, a helyszínen 9.900Ft - amely tartalmazza az összes bor és egyéb italok kóstolását, fogyasztását.

További információt itt talál.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.