A „természet íze – a vidék portékája" szlogenre épülő vásáron a tájegység sajátos gasztronómiai és népi kulturális hagyományaival ismerkedhetünk meg, ahol a számos színpadi program között a helyi konyhához kapcsolódó témák is terítékre kerülnek.
Idén a káposzta játssza a főszerepet, így biztosan számíthatunk majd káposztás rétesre, káposztaszeletelésre; kiderül, mivel érdemes leginkább fűszerezni, vagy, hogy hogyan kell taposni, miközben több őszi konyhai praktikát is elleshetünk a vásározóktól.
Az idei év újdonsága a Gasztroudvar lesz, ahol az érdeklődők megkóstolhatják a tájegység sajátos gasztronómiai kincseit, péntek délután pedig a Bakony egyik híres betyárját, Savanyú Jóskát is megismerhetik. A szervezők szombaton Parasztolimpiával készülnek, ahol bárki próbára teheti magát a vidéki munkában. A Nagymama Portája pedig szombaton és vasárnap várja a kicsiket és nagyokat a káposztás praktikák és a népi hagyományok titkaival együtt. A vásár vasárnap délután a Balkán Fanatik koncertjével zárul. A programról bővebben itt és itt olvashat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.