Undorító: harcosok klubját üzemeltetett babáknak két babysitter

Undorító: harcosok klubját üzemeltetett babáknak két babysitter

Amikor a szülők rájuk bízták gyermeküket, még nem is sejtették, milyen szörnyűségeknek teszik ki őket.

Amikor a szülők rájuk bízták gyermeküket, még nem is sejtették, milyen szörnyűségeknek teszik ki őket.

18 és 27 hónap közti gyermekeket kínzott rendszeresen több babysitter a virginiai Woodbrdge-ben. Amikor a szülők beadták a kicsiket a Minnieland Academy nevű gyermekmegőrzőbe, meg sem fordult a fejükben, hogy ezzel a lehető legrosszabbat tesznek szemük fényének. A majomszoba becenevű gyermekmegőrző-játszóház két női dolgozója ugyanis gyakorlatilag a Harcosok klubja című film koncepcióját ültette át a valóságba: verekedésre bíztatták a babákat, valamint egyéb módokon is kegyetlenkedtek velük. Keirra Spriggs, akire csak most szabták ki a börtönbüntetést, noha hónapokkal ezelőtt bűnösnek találták, például többször a kicsik lábára taposott, csípős szószt kényszerített beléjük, amíg fulladozni nem kezdtek tőle, valamint egy iker nővérpárt hergelt fel, hogy essenek egymásnak.

Jordan és Spriggs: nem derült ki, miért érezték úgy, harcosok klubját kell játszatniuk a kisgyermekekkel

Spriggs, valamint a másik kegyetlenkedő, Sarah Jordan ténykedését az ügyész hónapokig tartó, szisztematikus kegyetlenkedésként jellemezte. „18 hónapos, védtelen gyermekekről beszélünk. Tanulnak és utánoznak - ekkor kezd kifejlődni a morális érzékük. Nem tudhatjuk, mindez milyen hatással volt rájuk” - magyarázta. A szülőknek egyébként azután tűnt fel, hogy valami nem stimmel, hogy a kisfiúk és kislányok szabályosan rettegtek, ha a majomházba kellett menniük. Mindez még 2013-ban történt - az ügy végére azonban most került pont.

Jordant 21 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték májusban, míg Spriggs büntetését a héten szabta ki a bíróság. Neki 33 hónapot kell eltöltenie a rácsok mögött - ez a rá kiszabható maximális büntetés volt egyébként - írja a CBS News.

A népszerű film adta az ötletet, vagy egyszerűen jó heccnek vélték?!