Ufók kínozzák Nelli nénit

Földönkívüliek ostromolják a 80 éves Nelli nénit. Egy Závár névre hallgató idegen már többször megműtötte az idős asszonyt, aki az amerikai űrhivataltól, a NASA-tól vár segítséget.
Földönkívüliek ostromolják a 80 éves Nelli nénit. Egy Závár névre hallgató idegen már többször megműtötte az idős asszonyt, aki az amerikai űrhivataltól, a NASA-tól vár segítséget.
Ötödik típusú találkozás
A földönkívüliek észlelését több csoportra bontja a tudomány. Nelli néninek az úgynevezett 5. típusú találkozásban lehet része. Ez a kategória azokra a nem ember által kezdeményezett kontaktusokra vonatkozik, amelyekben az embert a lények saját – akár genetikai – kísérleteikre használják, szövetmintát vesznek, de az emberi lény többnyire tehetetlen résztvevője az eseményeknek.
GÉNRABLÓK - Ûrlények végeznek rajtam orvosi kísérleteket – állítja a Gazdagréten élő nyolcvanéves nyugdíjas, Kornélia néni. Az idős asszony szerint már gyermekkorában kiszemelték őt az ufók, s azóta sem hagynak nyugtot neki.


– Többször megkínoztak, tenyérnyi húsdarabokat operáltak ki belőlem, hogy a génjeimet tanulmányozhassák – jelentette ki Nelli néni. – A vágásokat lézerrel ejtik a testemen. Egyiküket Závárnak hívják, ő többször el is beszélgetett velem. Nem békés szándékkal jönnek a földre. Már többször említette Závár, hogy most csak információkat gyűjtenek, de a végső céljuk, hogy elfoglalják a bolygónkat – bizonygatta a matróna, aki levélben fordult segítségért a NASA-hoz, az amerikai űrhivatalhoz.

Válasz azonban nem érkezett, így Nelli néni csak abban bízik: egyszer maguktól felhagynak a zaklatással hívatlan látogatói. Kriston Endre, a Magyar Ufókutató Központ vezetője a Borsnak úgy vélekedett: elképzelhető, hogy a budai nyugdíjas egy úgynevezett „kiválasztott”.

– Beszámolók szerint a földönkívüliek végigkísérik kiválasztottjaik teljes életét, legtöbbször szexuális kapcsolatot is létesítenek velük – magyarázta a szakértő.
– Természetesen nagyon nehéz eldönteni, hogy valós élmények rejlenek-e az elbeszélések mögött vagy csupán kitalációkról beszélhetünk. Bizonyítani nem lehet ezeket a találkozásokat, de a földönkívüliek után kutatók elfogadják létezésüket.

Faludi Koppány