Végre egy fogyókúrás módszer, ami meglepően jól hangzik! Pasquale Cozzolino könyvet írt a módszerről, ami több mint 65 ezer példányban kelt el. Amúgy is 53 ezer követője van az Instagramon: sejtjük, miért.
A csodamódszer alapjai egyszerűek, bár magáról a témáról nem véletlenül született könyv: a receptvariációk szinte végtelenek:
– a pizzaalaphoz nem adunk cukrot
– több víz és liszt is kerül bele
– az élesztőt 72 órán hagyjuk kelni
– friss, zsírmentes mozzarella sajt
Ha ez adott, máris diétás a pizza, mégis finom – a szerző szerint, aki 175 kilóról fogyott le 125-re ennek a módszernek a segítségével.
– friss, zsírmentes mozzarella sajt
Ha ez adott, máris diétás a pizza, mégis finom – a szerző szerint, aki 175 kilóról fogyott le 125-re ennek a módszernek a segítségével.
Chef Pasquale Cozzolino(@chefcozzolino) által megosztott bejegyzés,
A bogyós gyümölcsök rengeteg betegség megelőzésében segítenek, ezen kívül szépítik a bőrt, és még fogysz is velük! 7 nap – 3 kiló.
Chef Pasquale Cozzolino(@chefcozzolino) által megosztott bejegyzés,
Chef Pasquale Cozzolino(@chefcozzolino) által megosztott bejegyzés,
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.