Megszólalt a legjobb barátnő: Fanni szívbeteg volt, a bedrogozás végzett vele

Megszólalt a legjobb barátnő: Fanni szívbeteg volt, a bedrogozás végzett vele

Novozánszki Fanni legjobb barátnője már nem reménykedik abban, hogy a lány életben van. Álmában Fanni már rég elköszönt tőle, egy tó közepén ülve... 

Novozánszki Fanni legjobb barátnője már nem reménykedik abban, hogy a lány életben van. Álmában Fanni már rég elköszönt tőle, egy tó közepén ülve... 

Felkavaró videófelvétel jutott a Bors birtokába pénteken, amelyen az egykori valóságshow-szereplő, VV Fanni utolsó képkockái láthatóak. Feltételezett gyilkosa, B. László a karján cipeli az ájult vagy már a felvételen is halott Fannit, akinek a holttestét azóta sem találják. A drámai pillanatokat, amiről mai napig a szakértők sem tudják biztosan megállapítani, hogy Fanni élt-e vagy már halott volt.

Először láthatjuk: így viszi ki a kocsijához VV Fannit B. László

Először láthatjuk: így viszi ki a kocsijához VV Fannit B. László További részletek a BorsOnline oldalán: http://www.borsonline.hu/vv-fanni/cimke/21983

Közzétette: Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap – 2020. szeptember 11., péntek

Környezete egyhangúlag azt állítja, Fanni nem kábítószerezett, mert féltette az szívét, viszont egyik barátnője, Hajnalka, akit a bíróság tanúként is meghallgatott, úgy tudja, barátnőjét bedrogozhatták, akinek szívritmuszavara miatt a kábítószer tragikus hatású lehetett. Így beszél erről:

– Ott voltam, amikor a kábítószer-kereső kutya bejelzett egy műanyag pohárra, és úgy tudom, gina volt benne, szóval

biztosan elkábították, és hacsak nem a legrosszabbat akarták, akkor valószínűleg rosszul sült el a dolog – mondta a Borsnak a barátnő.

A Főváros Törvényszéken tartott tárgyaláson a lány két barátnője is végignézte a felvételt. Hajnalka úgy tudja, hogy bedrogozhatták lányt, akinek szívritmuszavara volt © Czerkl Gábor

– Fanni kétszer is elköszönt tőlem ál­momban – csuklott el a hangja.

– Egyszer a látomásomban háttal volt, egy hófehér fal előtt, csak a hosszú, sötét haja látszódott, nem fordult meg, és csak annyit mondott, nem tudja, hol van, majd kö­szönt, és elment. Másodszor, röviddel ezután pedig a szüleim – akik már nem élnek – hozták el Fannit, hogy újra lássam. Egy tó közepén voltunk, s egy asztálnál ülve négyesben vacsoráztunk. Sosem felejtem el, mert nagyon furcsa helyszín és álom volt, majd ismét, most már véglegesen el­búcsúzott tőlem, s azóta egyszer sem jött – mesélte a Borsnak szomorúan a barátnő, akinek emlékképei rögtön eszünkbe juttatták a gyilkossági ügybe korábban besegítő FBI kutatásait.

Ez is érdekelheti!

VV Fanni barátnője sírva vallott a bíróságon

Élve vagy halva vitte VV Fannit a vádlott? – videó

Apa lesz VV Fanni elrablója

Az amerikai titkosszolgálat szakemberei ugyanis a bérelt autó GPS-e és a vádlott mobiltelefonja által sugárzott jelekből a szalkszentmártoni bányatavakhoz vezették a nyomozókat, akik már az FBI előtt is arrafelé kutakodtak, mindeddig sikertelenül.

Fanni 2017. november 20-án este 7-8 óra magasságában tűnt el © Móricz István/Bors Archív

B. László korábban és most is azt állítja, Dunavecse után fordult vissza, és nem ment el a szalkszentmártoni bányatavakig. Arra pedig, hogy mi dolga volt arrafelé kora reggel, továbbra is annyi a válasza, hogy egykori minőségellenőrként 2-3 hetente Dunavecse felé vette az irányt, hogy megnézze, történik-e az ottani kikötőben rakodás, mert az volt a megérzése, hogy átverik őt abban a szállítmányozási bizniszben, amibe beszállt.